Vanspor hocasını buldu

Vanspor Futbol Kulübü liglerin başlamasına kısa bir süre kalmasıyla yeni hocasını buldu. Vanspor, Zonguldak Kömürspor’dan ayrılan Serkan Afacan ile 1 yıllığına anlaştı.

SİYASET 30.08.2020 21:25:41 0
Vanspor hocasını buldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Zonguldak Kömürspor’da imkansızlıklar ve şartların oluşmaması üzerine ayrılma kararı alan Serkan Afacan Vanspor’la 1 yıllığına anlaştı. Vanspor 19 Eylül’de başlayacak olan lig öncesi Serkan Afacan ile anlaşırken, transfere yoğunluk verdiği öğrenildi. Salı günü Erzurum’da kampa girecek olan Vanspor, buradaki çalışmalarını teknik direktör Serkan Afacan’ın nezaretinde sürdürecek.

Dün Zonguldak Kömürspor’dan ayrılan Serkan Afacan, bugün Vanspor Futbol Kulübü ile resmi sözleşme imzaladı. Vanspor’u bugüne kadar 2020-2021 sezonuna hazırlayan Feyyaz Uçar, takımı bugünden sonra 2016 yılında Bandırmaspor’da da birlikte görev yaptığı arkadaşı Serkan Afacan’a devredecek. Vanspor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Beklenen gerçekleşti! Kulübümüz Teknik Adam Serkan Afacan ile sözleşme imzalamışt denildi.

SERKAN AFACAN KİMDİR?

1972 doğumlu olan Serkan Afacan, futbolculuk hayatını sonlandırdıktan sonra Göztepespor’da hocalık kariyerine başladı. Bucaspor, Adanaspor, Karşıyaka, Şanlıurfaspor, Manisaspor, Balıkesir Baltok, Karşıyaka ve Balıkesir Baltok’ta görev yaptı. Serkan Afacan, Balıkesirspor’da 4 sene Feyyaz Uçar’ın yardımcılığı yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Zonguldak Kömürspor’u çalıştırdı.