VANSET üyeleri, birinci yıldönümünde bir arada…

Van’daki sanatsal ve kültürel çalışmalarını aralıksız sürdüren Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyeleri önceki gün 1.yıl dönümünde yine bir araya geldi.

SİYASET 22.01.2020 17:44:30 0
VANSET üyeleri, birinci yıldönümünde bir arada…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Edremit Ali Baba Restaurantta bir araya gelen topluluk üyeleri yine unutulmaz bir gece yaşadı.  
Sunuculuğunu Aziz Saydut'un yaptığı program âşıkların söyledikleri türküler,  şairlerin okudukları şiirler ile gece geç saatlere kadar devam etti.


     Aşıklar; Mehmet Akçay ( Aşık Çağlari), Dertli Kazım mahlaslı Kazım Gülle, şairler; Orhan Demirtaş, Hakan Pütün, Ercan Ulutaş, Mehmet Fatih Yılmaz, Ercan Türker, Ahmet Zahiroğlu, Faruk Amaçlamak, Yunus Emre Arvas, Helin Fırat, Şevket Sulhan, Bahattin Bulut, Seyithan Aydemir, Mir Hayrullah Elmas, Harun Bildik, Işıl Fahri Yılmaz, Cansu An, Kerim Kaplan, Muhammed Tunahan Demirtaş, Enes Tanyıldız, Efe Pütün gibi zengin kadroyla sırasıyla sahne alan sanatçılar, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.


       Program ile ilgili açıklama yapan Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu Başkanı Orhan Demirtaş, “Birinci yıl dönümünde bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize, sanatçı dostlarımıza ve davetli gönüldaşlarımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca iş yerinde her çeşit ikramlarla bizleri ağırlayan Ali Baba Kafe Restaurant sahibi Ayhan Işık beye şükranlarımı sunarım. Umarım Van’daki sanatsal faaliyetlerimize daha nice uzun yıllar hizmet etme imkânı buluruz bu vesile ile herkese saygılarımı sunarım. Özelikle her etkinliğimize katılan ve fotoğraf çekme konusunda hassasiyet gösteren Erdal Güvener kardeşime teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.
Ali Baba Kafe Restaurant sahibi Ayhan Işık ise konuşmasında " Bizler sanata gönül vermiş esnaflar olarak her zaman sanatçılarımız ile birlikte olmaya gayret ediyoruz. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu üyelerine özellikle Başkan Orhan Demirtaş ve Başkan Yardımcısı Ercan Ulutaş'a teşekkür ederim.


      Program çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi. Van Bölge Gazetesi