Vanlı Depremzedeler İdlib şehitleri için dua etti

Van’da yaşanan deprem nedeniyle kurulan çadır kentlerde yaşayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selam gönderdi ve şehitler için dua etti.

SİYASET 29.02.2020 22:28:14 0
Vanlı Depremzedeler İdlib şehitleri için dua etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da yaşanan deprem nedeniyle kurulan çadır kentlerde yaşayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selam gönderdi ve idlib’te şehit olan 34 şehit için dua etti. AK Parti MKYK Üyesi, Van Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü ve Türkiye-İran Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Osman Nuri Gülaçar, depremden hasar ve zarar görmüş bütün köylerimizde İdlib şehitlerine dua ediliyor dedi.

HALKIMIZ SİZE MİNNETTARDIR

Van Milletvekili Gülaçar, “Sayın Cumhurbaşkanım Başkale’mizin hudut köyü, sınıra sıfır olan Böğrüpek köyünden size selamlarımızı, hürmetlerimizi gönderiyoruz.

Gün boyu dolaşmış olduğumuz bütün köylerimizde depremden hasar ve zarar görmüş bütün köylerimizde İdlib şehitlerine dua ediyorlardı. Hassaten size selam ve dualarını iletiyorlar. Halkımız size minnettardır, teşekkür v selamlarını iletiyorlar size Sayın Cumhurbaşkanım.” Diye konuştu.

DEPREMZEDELER: ALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR ACI GÖSTERMESİN

Depremzede vatandaşlar ise, “Cumhurbaşkanımıza selamlarımızı iletiyoruz, şehitlerimize rahmet diliyor, ailelerine Allahtan sabır diliyoruz, Türkiye Cumhuriyetimizin başı sağ olsun Allah bir daha böyle bir acı göstermesin ifadelerine kullandı.