Van’ın ‘En’leri ödüllerini aldı

Van Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘Van’ın Enleri’ yarışmasında 14 kategoride ödüller dağıtıldı.

SİYASET 9.10.2019 11:36:54 0
Van’ın ‘En’leri ödüllerini aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Devlet Tiyatrosu’nda gerçekleşen ödül töreni programına Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

           Programın açılışında konuşan ZE-OR Medya Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yiğit, her geçen gün büyük ilgi gören programlarını bu yıl yeniden yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Yiğit, “Van’ın enlerine bu yıl da büyük ilgi vardı. Üç ay boyunca sitemizi bir milyonu aşkın kişi takip etti. Van’ın enleri her yıl marka değerine artı bir katkı sağlıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte daha yeni projelerle karşınızda olacağız” diyerek, ekip arkadaşlarını sahneye davet etti.

      karşıyaka escort

           Van Tivi ve İlaç Radyo’dan da canlı olarak yayınlanan programda Van Valisi Mehmet Emin Bilmez de söz aldı. Vali Bilmez, söz konusu geleneksel programı düzenleyenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Van’a değer katan, kentte bir taş üstüne taş koyan kim olursa olsun bizim için değerlidir. Onun düşüncesi, aşireti, etkin kökeni ne olursa olsun bizim için kıymetlidir. Ama kim ki Van’a zarar veriyorsa, öz kardeşimiz bile olsa ona ‘dur’ demeliyiz. Van’ın yaşanabilir bir kent olması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Son yıllarda ilimize çok sayıda turist geliyor, bunları en iyi şekilde ağırlamalıyız. Programda emeği geçenleri tebrik ediyorum” diyerek, ödül almaya hak kazanan kişileri tebrik etti.

        Vali Bilmez daha sonra programın ana sporları olan yetkililerine plaketlerini takdim etti.

Ardından 14 kategoride ödül alan isimler belirlendi.

Programın sonunda ödül alanlar ve protokol birlikte objektiflere poz verdi.