Van’daki kantincilere bilgilendirme yapıldı

Kantin işletmecileri ile toplantı yapan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Berge, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, özellikle hijyen konusunda bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi.

SİYASET 8.09.2019 18:59:55 0
Van’daki kantincilere bilgilendirme yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

           VANESOB Başkanı İsa Berge, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle kantin işletmecileri ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

 Bakkallar ve Manavlar Odası yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda kantin işletmecilerine hijyen konusunda bilgilendirme yapıldı. 

          “Eğitim öğretim yılı hayırlı olsun”
Öncelikle yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Berge, “Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımıza başarılı bir yıl diliyoruz.” dedi.  

Kantin işletmecilerinin sorunları ile bire bir ilgilendiklerini söyleyen VANESOB Başkanı Berge, “Bildiğiniz gibi kantin işletmecilerimiz de eğitim ve öğretimin bir parçasıdır. Her teneffüste öğrencilerimiz ile kantin işletmecilerimiz diyalog içerisindedir. Öğrencilerin okulda mutlu olabilmeleri için kantin işletmecileri de çaba sarf etmektedir.” dedi.

       “Gereken hassasiyeti göstereceğiz”

Van’daki okullarda hizmet veren kantin işletmecilerinin gereken duyarlılığı göstereceğini belirten Berge, “Öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim hayatı için kantin işletmecilerimiz her zaman olduğu gibi yine üzerine düşeni yapacaktır. Okullarımızdaki kantinlerde sağlıklı ürünlerin satışı konusunda bizler de gereken hassasiyeti göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

        Berge, “Tüm meslek dallarında olduğu gibi kantin işletmecilerimiz ile ilgili karşılaştığımız mesleki sorunları çözmek için bizler de çaba sarf ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Başkan Berge’nin konuşmasının ardından toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.