Van TSO Başkanı Takva: Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür!

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür dedi.

SİYASET 31.03.2020 16:07:20 0
Van TSO Başkanı Takva: Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, 65 yaş üzeri ve maddi durumu yerinde olmayan vatandaşla için 100 gıda paketi Vefa Sosyal Destek Grubuna bağışlayacağını açıklayarak Günün birlik, beraberlik ve dayanışma günü olduğunu söyledi.

Twitter hesabından bir paylaşımla Van TSO çalışmalarını duyuran Takva, Vanlı iş adamları ve hayırseverlere seslenerek korona virüs tedbirleri kapsamında evinden çıkmayan insanlar için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmaya davet etti. Sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulunan Takva, “Gazeteci İkram Kali bu zor günlerde ihtiyaç sahibi, iş imkanı olmaya işsiz kalan, geçinemeyen, hasılı dayanışma ruhu içerisinde maddi manevi desteğe ihtiyacı olan Van halkının ihtiyaçlarının temini İçin iş dünyasına çağrıda bulunmuş. Biz varız! Van’ın tüm ilçelerinde bu faaliyetleri yürüten Vefa Sosyal Destek Grupları var.

İlk etapta biz Va TSO yönetim kurulu olarak kişisel imkanlarımızla 100 paket gıdayı bu gruplara teslim edeceğiz. Ayrıca Van TSO şartlı bağış hesabımız da kamuoyu ile paylaşacağız. 20 gün aktif olacak bu kampanyayı yarın başlatıyoruz. Şimdi sıra vefalı, kadirşinas, hayırsever Vanlı iş insanları ile yüksek geliri olan hemşerilerimizde! Haydi Van’ın hayırsever, kadirşinas, dayanışmacı insanları. Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür!” ifadelerini kullandı.