Van TSO Başkanı Takva ASKON iş adamları istişare toplantısına katıldı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Van Şubesi tarafından vid konferansı ile yapılan istişare toplantısına katıldı.

SİYASET 1.05.2020 16:33:03 0
Van TSO Başkanı Takva ASKON iş adamları istişare toplantısına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Van Şube Başkanı Şeref Gültepe Başkanlığında video konferansı ile yapılan istişare toplantısında bir araya gelerek koronavirüs sürecini değerlendirdi.

ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “ASKON Van şubesi olarak yaptığımız vid konferans yöntemiyle istişare toplantımıza Van TSO Başkanımız Necdet Takva Bey ile beraberdik. Çok keyif ve feyz aldık çok teşekk ederiz kıymetli başkanım.” İfadelerini kullandı. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise, “Davet ettiğiniz ve uzun süre sabırla dinlediğiniz ve önerilerini zenginleştirdiğiniz için şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim Başkan şeref Gültepe.” ifadelerine yer verdi.