Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Genç; Kısa sürede tapuların çıkarılmasını sağladık

Çevre Yolu Elmalık Etabı Tapu Teslim Töreni’nde konuşan Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç, Çevre Yolu’nun birinci etabını kapsayan Edremit Elmalık’taki tamamlanmış olan tescillerin sonucundaki tapuların dağıtımına

SİYASET 28.11.2020 19:12:02 0
Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Genç; Kısa sürede tapuların çıkarılmasını sağladık
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç, Kuzey Edremit Etabı olan etapta da proje çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

“KURUMLAR ARASINDA ÇOK GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLUŞTURULDU”

Van Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç, “Şuan ki toplantımız ilimizdeki yapımına başlanan Çevre Yolu’nun birinci etabını kapsayan Edremit Elmalık’taki tamamlanmış olan tescillerin sonucundaki tapularımızın dağıtımı için toplanmış bulunuyoruz. Bu süreçte çevre yolunun planlaması Çevre Bakanlığımız tarafından yapıldı. 18 uygulaması yine Çevre Bakanlığımız tarafından ihale edile yapıldı ve gerçekleştirildi. Akabinde kontroller ve tapuların hazırlanması için kurumumuza iletildi.

Bizlerde bu tescili elimizden geldiğinc kısa bir sürede tamamlayarak tapuların çıkarılmasını sağladık. Kısmet olursa bundan sonrada ikinci etap ve üçüncü etaba devam edeceğiz. İkinci etapta da sonlanma noktasına hemen hemen gelmiş durumda.

Çok kısa bir sürede oranında tapularının dağıtımına başlanmış olacak. Bu aşamada ilimizde Sayın Valimizin öncülüğünde bu çevre yolunun yapılabilmesi için çok güzel bir organizasyon, kurumlar arasında çok güzel bir birliktelik oluşturuldu.

Gerçekten çok muazzam bir istişare ortamı gerçekleştirildi ve bu sayede çok kıs bir sürede bu sonuçlara ulaştık. İnşallah tamamına da erdireceğiz. İkinci etap diye dillendirdiğimiz ama ismi Kuzey Edremit Etabı olan etapta da proje çalışmasında sona gelinmiş durumda. Müdürlüğümüz ilk kontrolle dosyamız geldi. Bir hafta içerisinde de dosya tekmil edilmiş olarak müdürlüğümüze ulaşacak inşallah. 15-20 gün içerisinde kontrol ve tescillerimizi sağlayacağız ve orada da inşallah böyle bir törenle tapularımızı dağıtmış oluruz” ifadelerini kullandı.