Van Spor'un konuğu Kırklarelispor

Misli.com 2. lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, yarın kendi sahasında Kırklarelispor'u konuk edecek. Ligin ilk maçında deplasmannda Tarsus İdman Yurdu ile 1 – 1 berabere kalarak lige 1 puanla başlayan Van Spor FK'de

SİYASET 25.09.2020 10:59:29 0
Van Spor'un konuğu Kırklarelispor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta başlayan 2. Lig'de ilk hafta maçları geride kaldı. Giden futbolcuları ve yeni transferleri ile adeta yeni bir takım olan Van Spor, ilk hafta maçında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Rakibi karşısında son dakikaya 1 – 0 üstünlükle giren Van Spor FK, uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Kendi tesislerinde yarın karşılaşacağı Kırklarelispor maçı hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK, 3 puanla tanışmak istiyor. Ligde iddialı olan ve hedefini büyük tutan Van Spor FK, özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmek istemiyor.

Bu doğrultuda hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK, Kırklarelispor karşısında sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyor.
Konuk Kırklarelispor da Van'a puan veya puanlar için geliyor. Ligin ilk maçında kendi sahasında Sivas Belediyespor'u konuk eden Kırklarelispor da rakibi ile 1 – 1 berabere kalmıştı. Van Spor gibi lige 1 puanla başlayan Kırklarelispor, Van Spor maçı hazırlıklarını tamamladı.

MAÇ SAAT 15.00'DE

Yarın Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan Van Spor FK – Kırklarelispor maçı saat 15.00'de başlayacak. Müsabakada Hasan Kaçar, düdük çalacak. Birtan Yavuz ve Cankut Gönenç'in yardımcı hakemlik yapacağı müsabakanın 4. hakemi ise Ömer Kocabey.
Van Spor ligin 3. hafta maçında da yine kendi sahasında oynayacak. 4 Ekim Pazar günü oynanacak olan maçta Van Spor FK, Sivas Belediye Spor'u konuk edecek.
Haber: Umut TARHAN

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi