Van Spor FK ilk sınavında

Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Van Spor FK, ilk sınavına yarın çıkıyor. Kendi sahasında Bandırmaspor ile sezonun ilk maçına çıkacak olan Van Spor FK, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Cezası nedeniyl

SİYASET 31.08.2019 11:14:00 0
Van Spor FK ilk sınavında
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Van Spor FK, maç saatini beklemeye başladı. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Van Spor FK, yarın ilk sınavına kendi sahasında çıkacak. Seyircisiz oynanacak olan karşılaşma saat 16.00'da başlayacak ve TRT Kurdi'den naklen yayınlanacak.

Maç hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla tamamlayan Van Spor FK'de hedef lige iyi bir başlangıç yapmak.

“İLK MAÇLAR ZORLU OLUR”

Yeni sezonun ilk maçında kendi sahalarında Bandırmaspor ile karşılaşacaklarını söyleyen Van Spor FK Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, ilk maçların her zaman zorlu geçtiğini söyledi. Yarın ki maçın da zorlu olacağını tahmin ettiğini belirten Şimşir, “Taraftarlarımızın olmayacak olması bizler için dezavantaj olsa da, kendi sahamızda oynayacak olmamız da bizim için avantaj. Sezonun ilk maçları her zaman zorlu olur. Bunun farkında olarak sahaya çıkacağız ve lige puan veya puanlarla iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız. Umarız bizler için iyi bir sezon olur” değerlendirmesinde bulundu.

FUTBOL HASRETİ SONA ERİYOR

TFF 2. Lig'de sezonun ilk maçları bugün oynanacak. Van Spor FK'nin yer aldığı TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da bugün iki müsabaka var. Sezonun ilk maçında Sivas Belediye Spor kendi sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek, ikinci maçta ise Etimesgut Belediyespor kendi sahasında Niğde Anadolu FK'yi ağırlayacak.
Yarın ki maç programı ise şöyle; Bayburt Özel İdare Spor – Birevim Elazığspor, Van Spor Futol Kulübü – Bandırmaspor, Kastamonuspor 1966 – Tuzlaspor A.Ş., Ankara Demirspor – Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Eyüpspor – Kırşehir Belediye Spor, Uşak Spor A.Ş. - Kahramanmaraşspor A.Ş. ve Sakaryaspor A.Ş. - Ergene Velimeşe Spor. / Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi