Van SMMMO’da “E-Dönüşüm” semineri

Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (Van SMMMO) tarafından, oda üyelerine yönelik olarak “E-Dönüşüm” semineri düzenlendi. Seminerin sunumunu İstanbul SMMMO Eğitim Müdürü İnci Şalcı, yaptı.

SİYASET 2.12.2019 19:58:59 0
Van SMMMO’da “E-Dönüşüm” semineri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van SMMMO tarafından Odalar İş Merkezi’nde, odanın üyelerine yönelik olarak  “E-Dönüşüm” semineri verildi.
Seminere, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda muhasebeci ve mali müşavir katıldı.
Seminerin açılış konuşmasını Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin yaptı.
Seminere olan ilgiye dikkat çeken Şahin, “Artık salonlara sığmıyoruz” dedi.
Seminerin içeriğine ve amacına ilişkin bilgi veren Şahin, şunları söyledi:
“Türkiye’nin her tarafında bu eğitimleri veren hocamız ‘e-dönüşüm’lerle ilgili sizi bilgilendirmek için geldi. Buradaki eğitimden sonra da yine Ağrı’ya gideceğiz, buradaki meslektaşlarımızı bilgilendireceğiz. Biliyorsunuz artık teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza e-dönüşümler girdi. Hayatın birçok alanında bundan böyle e-dönüşümlerle işlemleri sürdüreceğiz. Esnaflarımıza doğru bilgileri aktarmak adına e-dönüşümlerle ilgili kafanızda herhangi bir soru işareti kalmamasını umut ediyorum. Bizler esnafımızı doğru bilgilendirmek istiyoruz. Bu işi Van TSO ile ESOB ile birlikte yapmak istiyoruz. Bizim amacımız şu; bu e-dönüşümlerle ilgili esnafımızla, tüccarımızla bu süreci iyi götürmek istiyoruz. Değerli hocam bunları anlatacaktır. Bu eğitimin başarılı geçmesini diliyorum, hepinizi selamlıyorum.”
Yapılan konuşma ardından sunuma geçildi.
İstanbul SMMMO Eğitim Müdürü İnci Şalcı, hesapların bilgisayar ortamında yapılmasını öngören e-dönüşüm konusunda katılımcılara bilgi verdi.
Eğitim, Şalcı’nın, e-dönüşüm ile ilgili 2019’da yapılan değişiklikler ile 2020’deki yeniliklere ilişkin detaylı bilgi aktarımı ile son buldu.

Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: