Van Milletvekili Arvas’tan Binali Yıldırım’a destek çalışması

AK Parti Van Milletvekili Abdülahat Arvas, tekrarlanacak İstanbul Seçimleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Vanlı seçmenlerle bir araya geldi.

SİYASET 10.06.2019 19:46:39 0
Van Milletvekili Arvas’tan Binali Yıldırım’a destek çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Milletvekili Abdülahat Arvas, tekrarlanacak İstanbul Seçimleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Vanlı seçmenlerle bir araya geldi. 

Türkiye ve dünya kamuoyunun kilitlendiği İstanbul seçimine sayılı günler kalırken, partilerin çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’daki seçim çalışmalarına katılan AK Parti Van Milletvekili Abdulhat Arvas, Vanlıların yoğun yaşadığı ilçelerde kapı kapı dolaşarak ziyaretler gerçekleştiriyor. 

ABDULAHAT ARVAS, TERCİH YILDIRIM OLACAK
İstanbul’da bulunan Vanlı seçmenlerle bir araya gelen bulunan Abdulahat Arvas, seçimlerde Vanlıların AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı tercih edeceklerini söyledi. Esenyurt’ta çalışmalara katılan Arvas, “İstanbul Esenyurt’ta Van’lı hemşehrilerimizle bir aradayız. Her platformda, her ortamda daima Hak’tan yana olacak ve hep Hak’kı konuşacağız”dedi.

Hemşeri ziyaretlerini aralıksız sürdüren Abdulahat Arvas, “Peygamber övgüsüne mazhar olmuş bu güzel şehir İstanbul’da, Erciş’li hemşehrilerimizle Avcılar’da bir aradayız. İstanbul Ak Belediyecilik ile güzelleşti ve Ak Belediyecilik ile daha da güzelleşektir” diyerek Binali Yıldırım'a destek verilmesini istedi.