VAN ESOB başkanı Berge, Gürpınar’daydı

VAN ESOB Başkanı Berge, ilçeleri önemsediğimiz için her ay farklı bir ilçede yönetim kurulumuzu topluyoruz.

SİYASET 20.02.2019 09:46:13 0
VAN ESOB başkanı Berge, Gürpınar’daydı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB), bu ay ki yönetim kurulu toplantısını Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ev sahipliğinde yaptı. VAN ESOB Başkanı İsa Berge, başkanlığında Gürpınar Öğretmenevi’ne yapılan toplantıya, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Sönmez ve yönetimi de katıldı.

Toplantıda konuşan VAN ESOB Başkanı İsa Berge, esnafın ve sanatkarın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. İcracı değil ricacı kurum olduklarını hatırlatan Berge, esnafa ve sanatkara dair ne varsa ilgililere ilettiklerini ve sonuç almaya çalıştıklarını dile getirdi.

İlçelerimizi önemsiyoruz

VAN ESOB olarak ilçeleri önemsediklerini vurgulayan Berge, bu nedenle yönetim kurulu toplantısını her ay farklı bir ilçede yaptıklarını belirtti. Bu ay Gürpınar’da olduklarının altını çizen Berge, “İlçelerdeki odalarımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözüm noktasında çaba gösteriyoruz. Her alanda esnafımızı bilinçlendirme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

Berge’ye plaket takdim edildi

Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Sönmez, VAN ESOB Başkanı İsa Berge’ye, esnaf ve sanatkar için yaptığı çalışmalar nedeniyle bir teşekkür plaketi verdi.

Esnaf ziyaret edildi

Yönetim kurulu toplantısının ardından Gürpınar merkezdeki esnaf ziyaret edildi. Esnaflar ile sohbet eden VAN ESOB Başkanı Berge, sıcak karşılandı.

Kaymakam Doğramacı ziyaret edildi

VAN ESOB heyeti esnaf ziyaretinin ardından, Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Berge, Kaymakam

Doğramacı’ya ilçeye yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Berge, ilçe esnafının taleplerini de kaymakam Doğramacı’ya iletti.

“Gürpınar’a akan bir Van olmalı”

Ziyarette konuşan Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, ilçeye yaptığı hizmetleri anlattı ve Van’a akan bir Gürpnar değil, Gürpınar’a akan bir Van için çalıştıklarını söyledi. Nordız koyunundan yapılan yöresel ürünler ile bir Nordız sofrası kuracaklarını belirten Doğramacı, güzel bir Gürpınar için vatandaşlar ile aynı rüyayı görmek istediklerini anımsattı.

Kaymakam Doğramacı’ya plaket

Ziyaretin sonunda VAN ESOB Başkanı Berge, Kaymakam Doğramacı’ya, ilçede yaptığı hizmetler ve esnafa olan ilgisi nedeniyle plaket takdim etti.