Van Edremit ve Gürpınar Belediye Başkanları; Millet Erdoğan'dır Erdoğan’da milleti

Van Edremit Belediye Başkanı Av İsmail Say ve Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, da imasında bulunmasına tepki gösterdi.

SİYASET 1.05.2020 16:36:03 0
Van Edremit ve Gürpınar Belediye Başkanları; Millet Erdoğan'dır Erdoğan’da milleti
Tarih: 01.01.0001 00:00

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, darbe imasında bulunması ve “Bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır” şeklinde ifadeler kullanması siyasiler tarafından tepkiyle karşılandı.

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ve Van Edremit Belediye Başkanı Av İsmail Say twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla tepkisini dile getirdi.

Van Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “15 Temmuz da bu millet sınayanlar bir daha denemesin millet antrenma ve daha deneyim sahibi. Unutmayın ki millet Erdoğan'dır ve Erdoğan millettir.” şeklinte tepkisini ifade etti. Van Edremit Belediye Başkanı Av İsmail Say ise “Başka bir şekilden medet umanları bu millet bu sefer şekilden şekle sokacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Millet Korona derdinde darbe kafalılar başka bir şekil peşinde. Biz buradayız.” diyerek tepki gösterdi.