VAN'DAN BÜYÜK TEPKİ

Avrupa Parlamentosu'nda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Loannis Lagos'a sert tepki gösterdi

SİYASET 30.01.2020 15:55:09 0
VAN'DAN BÜYÜK TEPKİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vatansever gennçler derneği başkanı Veysel Taşdemir yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi...

Avrupa parlamentosunda konuşma yaptığı esnada şanlı bayrağımızı yırtma küstahlığı gösteren aşırı sağcı Yunan vekil Loannis LAGOS isimli kafatasçı bilmelidir ki , tarihinde şanlı zaferler olan ülkemizin mazisinde yer alan en önemli başarılardan biri atalarını denize dökmemizdir.

Anlaşılan odur ki ülkemizin son yıllarda savunma sanayi alanındaki başarıları kendilerininde sonunun ataları gibi olması korkusudur, ki haklıdır.

Yaklaşık 100 yıldır uykuda olan dev artık uyanmış dünyaya nizam vermek şiarı ile dizginleri eline almaya başlamıştır. Bu durum tabiatı ile yüreklerinde korku ve paniğe sebebiyet vermiştir.
 
Yunan vekil ve içimizde bulunan sevicileri şunu çok net bilmelidir Fatih Sultan Mehmet Han'ın torunları , Selahaddin Eyyubi'nin torunları ve Halit Bin Velid'in torunları geçmişte atalarının yaptığı gibi tarih yazacak ve Biiznillah dünyada nizam tekrardan tesis edilecektir.

Son olarak konsey kürsüsünde kağıt üzerinde resmedilmiş bayrağı yırtan vekile yıllar önce Kıbrıs'ta şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan Yunan vatandaşının akıbetini hatırlatmak istiyoruz. 

Korkun ,ürperin , titreyin biz bize biçilen misyonun farkındayız ve yakında korkularınız ile sizleri yüzleştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde İslâm, Vatan ve bayrak sevgisi bulunan bütün Vatanseverlere saygı ve selamlarımı sunuyor kendilerine tarih yazmak için hazır olmaları çağrısında bulunuyorum... 

VATANSEVER GENÇLER DERNEĞİ GENEL    BAŞKANI

Veysel TAŞDEMİR