Van Büyükşehir Belediyesi hizmette sınır tanımıyor

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Tarım ve çiftçiye destek çalışmaları devam ederken diğer taraftan yol yapım ve asfalt çalışma aralıksız sürüyor.

SİYASET 4.06.2020 19:37:56 0
Van Büyükşehir Belediyesi hizmette sınır tanımıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatıyla başlatılan Tarım ve çiftçiye destek çalışmaları devam ederken, diğer taraftan yol yapım ve asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor. Van'ın ilçelerine bağlı kırsal mahallelerin yollarını asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ise çalışmalarını ilçe merkezlerinde yoğunlaştırdı. Kentte yapılan çalışmalarıx Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez’in şeffaf belediyecilik anlayışıylax sosyal medya hesabından canlı paylaşan Büyükşehir Belediyesix hizmette sınır tanımıyor.

İhale aşamasına gelen ve Twitter hesabı üzerinden canlı yayımlanan ihale konuları şu şekilde… 1- ‘Van İli Muradiye İlçesi Ve Çaldıran İlçesi Muhtelif Yollarda Toprak İşleri, Sanat Yapıları ve Üst Yapı Yapım İşi' İhalemize 5 firma Eİhale Yöntemiyle katıldı. İhale sonucu, İhale Komisyonumuzun değerlendirmeleri neticesinde kamuoyu ile paylaşılacaktır. 2- ‘Gürpınar Sınırları İçerisinde Farklı Mahalle Yollarında Toprak İşleri, Sanat Yapıları Ve Üst Yapı İşleri (Bsk) Yapım İşi İhalemize 7 firm E-İhale Yöntemiyle katıldı. İhale sonucu, İhale Komisyonumuzun değerlendirmeleri neticesinde kamuoyu ile paylaşılacaktır. 3- ‘İpekyolu, Edremit ve Tuşba İlçe Sınırları içinde Yaklaşık 1600 Hektar Alanda İlave Nazım İmar Planı Hizmet Alım İşi İhalemize 11 firma E-İhale Yöntemiyle katıldı.

İhale sonucu, İhale Komisyonumuzun değerlendirmeleri neticesinde kamuoyu ile paylaşılacaktır. 4- Çatak İlçesi Narlı Köprüsü - Konalga Köyü Arası Toprak İşleri, Sanat Yapıları ve Üst Yapı İşleri BSK Yapım İşi İhalemize 9 firma Eİhale Yöntemiyle katıldı. İhale sonucu, İhale Komisyonumuzun değerlendirmeleri neticesinde kamuoyu ile paylaşılacaktır. 5- Kasımoğlu Mahallesi, yeni sulama tesisine kavuşuyor. ‘Tuşba İlçesi Kasımoğlu Mahallesi Sulama Tesisi Yapım İşi’ ihalesi yapıldı. İhaleye 15 firma E-İhale yöntemiyle katıldı. İhale sonucu, yapılacak olan değerlendirmeler neticesinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.