Van Bölge Hastanesinde corona virüs var mı? İşte Sebahattin Çelik'in açıklaması!

SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, corona virüs ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SİYASET 3.03.2020 13:20:43 0
Van Bölge Hastanesinde corona virüs var mı? İşte Sebahattin Çelik'in açıklaması!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bölge hastanesinde hiç bir risk yoktur. Korunmada herkesin sorumluluk bilinci ile temel hijyen kurallarına uygun davranması gerekiyor" ded

CORONA TANISI ALMIŞ HASTAMIZ YOKTUR

Van’da şu ana kadar corona virüsü vakasına rastlanmadığını belirten Çelik, “Son veriler Corona ile ilgili verilerin uluslararası bazı güçle tarafından manipüle edildiği ile ilgili ciddi şüpheler oluşmaya başladı. Bu karışık ortamda sağlıklı bilgiyi kurumsal otoritelerden almak gerekir. VEAH olarak corona tanısı almış hastamız yoktur.” diye ifade etti.

HİJYEN KURALLARINA UYGUN DAVRANMASI GEREKİYOR

Van Eğitim Araştırma Hastanesi bu konuda dünyadaki en güvenilir hastanelerden biri olduğuna dikkat çeken Çelik, “Olası vakalar izolasyon hastanemizde ( iskele ek hizmet binası) takip edilmektedir. Bölge hastanesinde hiç bir risk yoktur. Korunmada herkesin sorumluluk bilinci ile temel hijyen kurallarına uygun davranması gerekiyor.

Şuan Van Eğitim Araştırma Hastanesi bu konuda dünyadak en güvenilir hastanelerden biridir.” diyerek Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi ile ilgili sosyal medya trolleri tarafından yapılan asıls iddialara da cevap vermiş oldu.. Kaynak: Van Postası Gazetesi