Van Ak Parti’de ilçe başkanlıkları kongre süreci başladı

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2020 kongre yılı ilan edilen sürecin başladığın söyledi.

SİYASET 20.02.2020 18:09:22 0
Van Ak Parti’de ilçe başkanlıkları kongre süreci başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2020 kongre yılı ilan edilen sürec başladığını söyleyerek ilçe başkanlıklarını ziyaret edip kongre süreciyle ilgili istişarelerde bulundu.

2023 HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yaptığı ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu, “Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldık. Çalışmalar ve Kongre süreç hakkında istişarelerde bulunduk. İlçe Başkanımız Mehmet Nuri Basdinç ve yönetim kurulu arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, gayretleri için çok teşekkür ediyorum ardından AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı'mızın, İlçe Başkanımız Etem Görgülü Başkanlığı’nda yönetim kurulu Toplantısı’na katıldık. Yeni yılda da aynı gayretle, aynı heyecanla, 2023 hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

2020 YILSONUNDA AK PARTİ 7’NCİ OLAĞAN KONGREMİZİ  GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Türkmenoğlu, “7’nci olağan kongre sürecimiz geçtiğimiz haftalarda başladı ve Genel Başkanımız tarafından 2020 yılını kongre yılı ilan edildi. Bu ilanın ardından öncelikli olarak belde seçimlerimiz gerçekleşti ve bu seçimler devam ediyor. Van Büyükşehir olduğu için beld seçimleri yok, 13 ilçe kongremiz olacak, Bu süreç 22 Şubat ile 22 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 22 Temmuz’un ardından 81 ilimizin büyük kongreleri gerçekleştirilecek. İllerin ardından 2020 yılsonunda Ak Parti 7’nci Olağan Kon