Vali Bilmez’e ziyaretler devam ediyor

Göreve yeni başlayan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e ziyaretler devam ediyor.

SİYASET 7.01.2019 19:57:16 0
Vali Bilmez’e ziyaretler devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Ak Parti Van Teşkilatı, göreve yeni başlayan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva ve yönetimiyle birlikte ziyaret ettiği Vali Bilmez’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Başkan Türkmenoğlu,  Vali Bilmez’in Van’da daha önce görev yaptığı için kendileri için bir şans olduğunu ifade ederek Van’ın sorunlarını el birliğiyle çözeceklerini dile getirdi.

        Vali Bilmez ise Van’ın kadim bir kent olduğunu, geçmişte birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını belirterek, Van’da huzuru hakim kılmak için yoğun bir çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Öte yandan bir ziyaret de Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin’den gerçekleşti. Keskin, Vali Bilmez’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

        Vali Bilmez’i ziyaret eden Ak Parti Van Milletvekili İrfan Kartal da yeni görevlerinde Vali Bilmez’e başarı diledi.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mehmet Emin Bilmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

       Ana muhalefet partisi temsilcilerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mehmet Emin Bilmez de, Van’a hizmet noktasında kendileriyle de işbirliği içerisinde olma beklentilerini iletti.