Türkmenoğu ve vekillerden, Başkan Şentop’a ziyaret…

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki Milletvekilleri İrfan Kartal, Abdulahat Arvas ve Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

SİYASET 1.05.2019 18:48:52 0
Türkmenoğu ve vekillerden, Başkan Şentop’a ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Ankara Kızılcahamam’da yapılan istişare toplantısının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret ettiklerini belirtti.


      Türkmenoğlu, söz konusu ziyarette Milletvekilleri İrfan Kartal, Abdulahat Arvas ve Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın da yer aldığını belirterek, “Sayın Meclis Başkanımız Mustafa Şentop’u ziyaret ederek kendisi ile bir süre görüştük ve görevinde başarılar diledik” ifadelerini kullandı.


         Şentop’un çok deneyimli ve başarılı bir siyasetçi olduğunu belirten Türkmenoğlu, “Mustafa Şentop partimizde uzun süre çeşitli görevlerde bulunmuş başarılı bir isimdir. 2012-2015 yılları arasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı yapmış. Yine 24,25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili olarak Meclis’te yer almıştır. Anayasa Komisyonu Başkanvekilliği, Başkanlık görevlerini yürütmüştür. 27. Dönemde TBMM Başkanı seçilmiştir. Kendisine bir kez daha bu görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı