Türkmenoğlu ve Arvas öncülüğündeki Vanlı heyetten Sağlık Bakanı Koca’ya ziyaret

27. Dönem Van Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu üyesi Abdulahat Arvas, Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Van Eğitim ve Araşt Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

SİYASET 29.06.2020 11:11:23 0
Türkmenoğlu ve Arvas öncülüğündeki Vanlı heyetten Sağlık Bakanı Koca’ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek kentin sağlık durumuyla ilgili görüşmelerde bulundu. Van Milletvekili Abdulahat Arvas yaptığı açıklamada, “Van İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu ve Bölge Hastanesi Başhekimi Sabahattin Çelik ile Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca Beyi ziyaret ederek Van’ın sağlık taleplerini ilettik. Pandemi sürecinde büyük çaba sarfedip başarı gösteren bakanımıza milletimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da , “Hastanemiz Başhekimi, Doç. Dr. Sebahattin Çe Van ve Bölge Sağlığı adına Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek görüşmelerde bulundu. Ayrıca Van ilimize her anlamda katkı sunan Milletvekilimiz Abdulahat Arvas ve AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verild