Temeş: Oğlum için Çocuk Nöroloji doktoru bekliyoruz!

Hakkari’de rahatsızlandıktan sonra Van’a getirilen 2 yaşındaki çocuğun babası İsa Temeş, oğlunun 95 gündür yoğun bakım servisinde olduğunu, Çocuk Nöroloji Doktoru olmadığı için çocuğunun tedavisinin ilerleme kaydedemediğini bel

SİYASET 19.09.2020 11:06:06 0
Temeş: Oğlum için Çocuk Nöroloji doktoru bekliyoruz!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari’deki evinde ağzına attığı pişmemiş fasulyenin nefes borusuna kaçması üzerine boğulma tehlikesi geçiren 2 yaşındaki H. Temeş, Hakkari’deki ilk müdahalenin ardından Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ndeki çocuk yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Nefes borusuna giren fasulyenin burada ameliyatla alındığı çocuk, babası İsa Temeş’in ifadesine göre, sağlığında bir iyileşme olmadı ve 95 gündür entübe durumunda bekliyor.

Çocuğunun durumuyla ilgili bilgi veren baba Temeş, “Van’da Çocuk Nöroloji doktoru yok, gelecek dediler ama hala gelmedi, oğlum 95 gündür yoğun bakımda” dedi.

Doktorların dün kendisine telefon açtığını ve oğlunun durumuyla ilgili bilgi verdiklerini belirten baba Temeş, şunları söyledi:
“Doktorlar dün telefon açtı, hasta iyi değil dediler. Çocuğumu başka hastaneye de götüremiyoruz, Van’a bir nöroloji doktoru gelip oğlumu tedavi etmezse ölecek. Lütfen oğluma sahip çıksınlar. Benim biricik oğlum ölmesin. Sesim duyulsun lütfen.”
Özel Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi