Siyaset dünyası hareketlendi! Yeni parti için sürpriz adım

Muharrem İnce’ye yakınlığı ile bilinen CHP’li Öztürk Yılmaz kurulacak partinin yol haritasını belirledi. Öztürk Yılmaz’ın liderliğindeki “Hepimiz Buradayız” oluşumu, partileşme sürecindeki 2. toplantısını İstanbul’da 17

SİYASET 14.11.2019 13:52:57 0
Siyaset dünyası hareketlendi! Yeni parti için sürpriz adım
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ardahan Bağımsız milletvekili Öztürk Yılmaz’ın liderliğindeki “Hepimiz Buradayız” oluşumu, partileşme sürecindeki 2. toplantısını İstanbul’da 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleştirecek.

Sürpriz isimlerin katılacağı belirtilen toplantıda, yeni bir vizyon ile Türkiye ile ilgili somut çözüm önerileri getirilecek. Kurulacak partinin tarım, eğitim, enerji, sağlık, ekonomi, teknoloji ve dijitalleşme, kadınlar ve gençler, hayvan hakları ve çevre politikaları anlatılacak. Partinin manifestosu açıklanacak.

Toplantı için hazırlanan tanıtım metninde şu ifadeler yer alıyor:

“Temel ilkeleri; bireyin özgürleştirilmesi ve zenginleştirilmesi; devletin adalet, liyakat, demokrasi ve hukuk temeline dayandırılarak A’dan Z’ye kurumsallaştırılması; vatanseverlik, birleştiricilik, uzlaştırıcılık ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığının en önemli ortak değer olarak kabul edilmesi olan ‘Hepimiz Buradayız’ oluşumu 2020’nin ilk çeyreğinde partileşme sürecini tamamlayarak Türkiye’ye ihtiyacı olan vizyonu sağlamayı ve halka umut olmayı hedefliyor.”