Sıcak havalarda, serinleten içeceklere yoğun ilgi

Yaz mevsimi olması nedeniyle sıcak ve bunaltıcı havaların hakim olduğu bu günlerde insanların serinlemek için tercih ettiği Van Gölü kıyıları dolup taşarken, gün içerisinde serinlemenin farklı adreslerinden birisi de çeşitli meyve aro

SİYASET 6.08.2019 12:19:04 0
Sıcak havalarda, serinleten içeceklere yoğun ilgi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Şehir merkezinin değişik bir çok noktasında yeni açılan ve özellikle soğuk içeceklerin satıldığı mekanlar, sıcak havalardan bunalan vatandaşların serinlemek için sıklıkla uğradıkları adresler olmaya başladı. Havaların sıcak geçmesi vatandaşları bunaltırken, esnafı da bu anlamda yeni çözümler üretmeye sevketti. Kimi esnaf seyyar bir şekilde bir kaç çeşitten oluşan soğuk içecekleri pazarlarken, bazı esnaflar da özellikle vücuda direnç sağlayan ve serinleten içecekler satmak için iş yerlerinde yeni reyonlar açmaya başladı. Pastane sektöründe hizmet veren Akmis Pastanesi de, çeşitli içeceklerin yer aldığı yeni bir reyon ile hizmet yelpazesini genişletti.

SICAK HAVALARDA SERİNLETEN İÇECEKLER

Çeşitli meyvelerden elde edilerek müşteriye sunulan soğuk içeceklerin yanı sıra özellikle vücut sağlığına iyi gelen içecek türlerini sattıklarını belirten Akmis Pastanesi işletme sahibi Medeni Gümüştaş, sıcak havalarda vücutta meydana gelen sıvı kaybını da dikkate alarak, yeni bir hizmet sunmaya başladıklarını belirtti. Gümüştaş, şunları söyledi; “Sıcak havalarda vatandaşlarımızın serinlemesine katkıda bulunmak, vücutlarında meydana gelen sıvı kaybını sağlıklı bir şekilde telafi etmek amacıyla pastanemiz bünyesinde yeni bir hizmet sunmaya başladık. Kısa bir süre önce hizmet vermeye başladığımız halde, çok ilgi görmeye başladık. Sattığımız içecek türlerinin genelde vücut direncine iyi geldiğini söyleyebilirim. Atom dediğimiz içecek en çok tercih edilen içecek türümüzdür. Bunun içerisinde muz, hindistan cevizi, fındık, fıstık, hurma, badem, süt, incir, dondurma bulunuyor. Vücuda hem direnç veriyor hem de serinletiyor. Ayrıca en iyi enerji içeceğidir bu ve gün boyu zinde tutar. Diğer içecek çeşitlerimiz ise şirmoz, mohito, kokteyl, portakal suyu, havuç suyu, elma suyu, şeftali suyu şeklindedir. Serinlemek ve yeni tatlar denemek isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz....”
Özel Haber: M. Selim Kurt

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi