Show TV'de dizideki diyalog Van'ı ayağa kaldırdı

Show TV'de yayılanan"Arıza" adlı dizisinde Van'a "Dağ başı" denilmesinden sonra Vanlılar ayaklandı. Sosyal medyada kanala ve diziye tepki yağdı.

SİYASET 15.09.2020 09:59:18 0
Show TV'de dizideki diyalog  Van'ı ayağa kaldırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Show TV'de ekranlarında yayınlanan yeni dizi"Arıza"nın ilk bölümünde Van'dan "Dağ başı" diye bahsedilmesi tepkileri de beraberinde getirdi.

Foto - Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı dizide Van'dan 'Dağ başı' olarak bahsedildi.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı dizide Van'dan 'Dağ başı' olarak bahsedildi.

Foto - Söz konusu sahnenin yayınlanmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Bazı sosyal medya kullanıcıları, kanalın ve dizi sorumlularının özür dilemesi için etiket açtı.

Söz konusu sahnenin yayınlanmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Bazı sosyal medya kullanıcıları, kanalın ve dizi sorumlularının özür dilemesi için etiket açtı.

Dizide yer alan tepki çeken sahnede, "Melek" karakteri, Van'da doktor olan "Halide" karakterine yönelik, "İstanbul'da görev yapacağı hastane yok mu? Ne anlıyorsun o dağ başında nasır tedavi etmekten anlamış değilim" ifadelerini dile getiriyor.

Foto - Sahnenin yayınlanmasında sonra sosyal medyada tepkiler gecikmedi. Kullanıcılar, #ÖzürDileShowtv etiketiyle kanalın özür dilemesini istedi.

Sahnenin yayınlanmasında sonra sosyal medyada tepkiler gecikmedi. Kullanıcılar, #ÖzürDileShowtv etiketiyle kanalın özür dilemesini istedi.

Van ilini hayatı boyunca görmeyenlerin Van hakkında bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmesi cahilce değerlendirildi...