Şemsettin Bozkurt'tan İmamoğlu’na İstanbul ile Van’ın kardeş belediye önerisi

VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Bozkurt, ziyarette İstanbul ile Van'ın kardeş şehir olması önerisinde de bulundu.

SİYASET 26.04.2019 17:10:47 0
Şemsettin Bozkurt'tan İmamoğlu’na İstanbul ile Van’ın kardeş belediye önerisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Bozkurt, ziyarette İstanbul ile Van'ın kardeş şehir olması önerisinde de bulundu.

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Bozkurt, ziyareti sosyal medya hesaplarında duyurdu.  İmamoğlu’nun yakın bir zamanda Van’a bir ziyaret gerçekleştireceğini ifade eden Bozkurt, ziyaret esnasında Van Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında kardeş belediye projesi önerisini İmamoğlu’na ilettiğini söyledi.  İmamoğlu’nun bu projeye çok sıcak baktığını belirten Bozkurt, görüşmeyi VOSİAD adına gerçekleştirdiğini vurguladı.

Şemsettin Bozkurt'tan İmamoğlu’na İstanbul ile Van’ın kardeş belediye önerisi

İŞTE BOZKURT’UN O MESAJI
Bozkurt’un sosyal medyadaki duyurusu, “VOSİAD Adına @istanbulbld (İBB) Başkanı Sn.@ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulunduk. Van için bir ziyaret planlanıyor önümüzdeki günlerde netleşecek. Van BŞB İle İstanbul BŞB’nin kardeş belediye konusunu konuştuk. İçtenliği ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz”

DAHA ÖNCEDE SOSYAL MEDYADAN KUTLAMIŞTI
VOSİAD Başkanı Bozkurt, İmamoğlu belediye başkanı seçildiğinden hemen sonra gene sosyal medya hesabında kendisini kutlayan bir mesaj paylaşmış ve konu gazetemizde haber olmuştu. Bozkurt o mesajında ise , ““Seçim süreci boyunca toplumun refahı, huzur ve mutluluğu için kapsayıcı ve kuşatıcı bir dil kullanan değerli dostum ve eski komşum Sn.@ekrem_imamoglu’nu tebrik eder İBB başkanlığı görevinde başarılar dilerim. Kendisinden Van BŞB’sini kardeş belediye ilan etmesini umut ediyorum” demişti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi