Sema Maraşlı Mor Çete'nin maskesini düşürdü: Ne kadar istismar, o kadar para

Yazar Sema Maraşlı, dün Türkiye genelinde düzenledikleri basın toplantıları ile genç evlilik mağdurlarını hedef alan Mor Çete ve üyelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Maraşlı, 'Sözde kadın savunucuları, namusları ile yuva ku

SİYASET 7.01.2020 17:22:53 0
Sema Maraşlı Mor Çete'nin maskesini düşürdü: Ne kadar istismar, o kadar para
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yazar Sema Maraşlı, Mor Çete ve üyelerinin gönül rızaları ile yuva kuran genç evlilik mağdurlarını hedef aldıkları protestolara ilişkin açıklamalarda bulundu. Mor Çete'nin kamuoyunu yanıltmak için iftiraya başvurduğunu söyleyen Maraşlı, "Her şeyden önce onlar çocuk yaşta değil genç yaşta evlendiler. Mor Çete, hazırladıkları görsellerde gerçekten genç evlilik yapanların değil, 10-12 yaşında kızların fotoğraflarını paylaşıyor. Yaptıkları ikiyüzlülük ve sahtekarlıktır. Batı'da böyle korkunç bir örnek yok. Namusları ile yuva kuran erkekler 'İstismarcı' denilerek cezaevine atılıyor." ifadelerini kullandı.

Mor Çete'den aşağılık iftira: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'istismarcı'ları affetmekle suçladılar

 

Mor Çete'den aşağılık iftira: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 'istismarcı'ları affetmekle suçladılar

'Ne kadar istismar, o kadar para'

Söz konusu çevrelerin gerçeğin farkında olduğunu da vurgulayan Yazar Maraşlı şöyle konuştu:

"Mor Çete ve üyeleri gerçeğin de farkında ama hazırladıkları raporla 'İstismarcı' sayısını ne kadar çok gösterirlerse Avrupa'dan o kadar para alıyorlar. Hatta bazı dernekler bire bir görüşmelerde genç evlilik mağduru kadınlara, "Davanızdan vazgeçin. Size para verelim. Çocuklarınızı kreşe gönderelim." gibi tekliflerde bulunuyor. Bence mağdurlar bunların attıkları 'İstismarcı' iftirasına karşılık maddi ve manevi tazminat davaları açmalı."