SAY' "TEMPOYU ARTTIRDI"

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Adalet ve kalkınma partisi Ak Parti Edremit ilçe başkan adayı Avukat İsmail Say, Çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

SİYASET 19.03.2019 14:35:38 0
SAY' "TEMPOYU ARTTIRDI"
Tarih: 01.01.0001 00:00



Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Eminpaşa Mahallesi'ne çıkartma yapan Adalet ve kalkınma Partisi 
Ak Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, Burada yüzlerce partili ve mahalleli  tarafından coşkuyla karşılandı.
Yüzlerce kadın erkek genç yaşlı demeden halkın tezahüratları eşliğinde Eminpaşa halkına hitap eden Say, "Edremit hak ettiği hizmeti alacak’’ diyerek iktidarın gücünün ilçeye taşınacağı sözünü verdi.

Yerel seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden Ak Parti Edremit  Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, Eminpaşa Mahallesi'nde kadın kolları tarafından düzenlenen aşure gününde yüzlerce kişinin elini sıkarak, aşure dağıtımı gerçekleştirdi.  

Seçimlere kısa bir zaman kala çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan adayı Say, Yoğun geçen hafta sonu programının ardından ara vermeden seçim çalışmalarına ağırlık verdi.
Haftanın ilk günü ilk durağı Eminpaşa mahallesindeydi. Burada yüzlerce kişi tarafından soğuk havaya ve yoğun kar  yağışına rağmen  halkın coşkusu ile karşılanan Say, soğuk havaya rağmen mahalleyi miting havasına çeviren vatandaşlara teşekkür etti. 

Burada bir açıklama yapan Say, "Halkımıza yeni Edremit’i ve yeni Eminpaşa’yı anlatıyoruz. Biz hep birlikte Eminpaşa’yız Edremit’iz Van’ız birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz. Bu büyük coşku yeni Edremit’in müjdecisidir. Eminpaşa bugün yine çok güzeldi" dedi.

Eminpaşa Mahallesi'nde düzenlenen program sonrası vatandaşlarla sohbet eden Say, "Edremit halkına hizmet etmeye ve bu yolda ömür tüketmeye değer. Edremit'in öz evladı olarak bunu bir vefa ve boyun borcu olarak görüyoruz. Bu anlamda tek istediğimiz halkımızın bizden beklentilerine cevap vermek ve  hizmet etmek olduğunu ifade ederek, "Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturuyla çalışarak halkımıza layık olmak" dedi. 
Halkımızın beklentileri doğrultusunda projelerinin Lansmanını hafta sonu gerçekleştirdiklerini belirten, Say, Halkımıza şimdi ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Bize destek olan ve her platformda yanımızda olan değerli halkımızın teveccühüne layık olabilmek" dedi.