SAY; "GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURACAĞIZ"

Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Edremit/Çiçekli'de Seçim Ofisi 31 Mart Seçimleri Süresince Halka Hizmet Edecek Olan Seçim Ofisi Açılışı Gerçekleşti.

SİYASET 13.03.2019 10:53:15 0
SAY; "GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURACAĞIZ"
Tarih: 01.01.0001 00:00


Halkın yoğun katılım gösterdiği Edremit-Çiçekli seçim ofisinin açılışına Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av.İsmail SAY, Ak Parti İl Başkanı Kayhan TÜRKMENOĞLU, Ak Parti Edremit ilçe başkanı Av.Savaş Nurullah KIYLIK ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

"BU İŞ MEMLEKET İŞİ"
Açılışta konuşan Adalet ve kalkınma Partisi Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Av.İsmail SAY, Edremit/Çiçekli'de  açmış olduğumuz seçim ofisimizin açılışını saygıdeğer il, ilçe başkanlarımız ve  bizlere gönül veren gönüldaşlarımızla beraber seçim ofisinin  açılışını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Açılışımıza katılan herkese  gönülden teşekkür ediyorum. Seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı ve sıkmadık el kalmayana kadar  çalışacağız. Bizim davamız hizmet davası, yolumuz milletimizin yoludur. Hizmetlerimizi yaparken, gönül köprüleri de kuracağız. Bu iş memleket işi, bu iş gönül işi” diye konuştu. 

Gerek seçim ofisimizin açılışlarında gerekse ev ziyaretlerinde  karşılaştığımız yoğun ilgi ve katılım karşısında mutlu olduğunu dile getiren SAY, "Ne mutlu ki, gönüllere dokunabilmişiz. Bizlere evlerini, mahallelerini, yüreklerini, kapılarını sonuna kadar açan halkımızla birlikte başaracağız. İlçemiz için gece gündüz çalışmaya ve yeni hedeflerimize ulaşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı yapıldı.