SAY; GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ

EDREMİT AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV.İSMAİL SAY'A YOĞUN İLGİ

SİYASET 19.02.2019 23:13:08 0
SAY; GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ
Tarih: 01.01.0001 00:00

SAY; GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ 

Adalet ve kalkınma partisi (AK Parti)  Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Av. İsmail Say, Seçim çalışmaları kapsamında "Çalmadık kapı,  Sıkmadık el,  bırakmamak için seçim bölgesinde adım atmadık yer bırakmıyor.
Seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki resmi ve özel kuruluşları ziyaret, eden Say, Diğer taraftan da ilçede bulunan esnafı dinliyor.
Teşkilat mensuplarıyla birlikte düzenlenen ev toplantılarına ağırlık veren Say, Esnafın istek ve taleplerini not alarak seçilmesi halinde yapacaklarını vatandaşlara tek tek anlatıyor.

"Gönül Belediyeciliği’ hedefiyle yola çıktık" Seçim çalışmalarımız aralıksız devam ettiğini sözlerine ekleyen Say, AK Parti Edremit İlçe teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla birlikte ilçemizi karış karış dolaşıyoruz. Edremit ilçemizi şaha kaldıracağız. Yeni Edremit gelişen ve değişen güzel bir ilçe olacak” dedi. 

Projeleri, hizmetleri ve çalışmalarının aralıksız devam etmesi için halktan  yetki beklediklerini söyleyen Av. İsmail Say, “31 Mart yerel seçimleri için başlatmış olduğumuz çalışmalarımıza mahalle ziyaretleri,  toplantılar ev ziyaretleri, esnaf ve vatandaş ziyaretleri başta olmak üzere, her platformda yer ve zaman ayrımı olmaksızın çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. diye konuştu.

"Edremit halkına en güzel hizmeti vereceğiz" Hep birlikte güçlü bir aile olarak bu seçimlerden zaferle çıkacaklarını ifade eden Say, "Halkımıza ve Edremit ilçemize en güzel hizmeti getireceklerini ifade ederek, Bundan kimsenin şüphesi olmasın! Edremit'te güzel hizmetleri tek tek kazandıracağız. Bunun için çalışacağız kazanacağız" dedi.

HASTANE ZİYARETİ 
Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Say, Seçim çalışmaları kapsamında köy ve mahalle saha çalışmalarının ardından ziyaretlere Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, devam etti. 

Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Say; “Edremit sınırları içerisinde bulunan Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesi’ne tedavi görmekte olan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Ziyaretinde hasta ve hasta  yakınları ile tek tek ilgilenerek, hasta ve yakınları ile sohbet eden, Say, "Van'da yaşayan herkesin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanındayız. Allah burada yatan hastalara en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin dedi"
SAY'A TEŞEĶÜRLER
Van Bölge ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, "Hastanın duası kabul olur  Allah bizlerinde dualarını kabul etsin ve sizinde Edremit Belediye Başkanı olmanızı nasip etsin diyerek, Say'a ve beraberindeki partililere teşekkür ettiler.