Saadet Partisi, Van adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı, aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Saadet Partisi (SP) Van İl Teşkilatı, Van Büyükşehir ve 13 ilçedeki adayını kamuoyuna tanıttı.

SİYASET 12.03.2019 16:37:34 0
Saadet Partisi, Van adaylarını tanıttı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Aday tanıtım toplantısına Konya milletvekili Abdulkadir Karaduman'da katıldı. Burada konuşan Konya milletvekili Abdulkadir Karaduman , “Hiçbir yalana, iftiraya, karalamaya asla ama asla boyun eğmeyeceğiz. Bizi çekmek istedikleri bu bataklığın içerisine asla düşmeyeceğiz.” Dedi.

KARADUMAN: 17 YILDIR HİÇBİR SEÇİMDE ÜLKE MESELELERİNİ KONUŞAMADIK

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman “Yine bir seçim zamanındayız, 31 Mart’ta sandıklara gideceğiz ve Van’ımızı kim yönetecek diye bir tercihte bulunacağız. Seçimlerin Van’ımıza ülkemize insanımıza ve insanlığa hayırlara vesile olmasını, huzur barış ve adalet getirmesini cenabı haktan niyaz ediyoruz. Bir seçim sürecinin içerisindeyiz. Ve biz Türkiye Cumhurbaşkanını seçmeyeceğiz. Bu ülkede bir hükümet seçimine girmiyoruz. Sadece İpekyolu’ndan, Gevaş’ına, Van’ımızın büyükşehir ile beraber, Van’ın kimlerin yöneteceğine hep birlikte karar vereceğiz. 17 yıldır biz aslında makbul bir değerlendirme ile makul bir tercihle 1 yıldır doğru bir seçim süreci atlatamadık. 17 yıldır biz hiçbir seçimde ülke meselelerini konuşamadık. Şimdi mahalli idare seçimlerine giriyoruz. İl, ilçe ya da beldelerin kimler tarafından yönetilmesi gerektiği ile ilgili bir kanaatte bulunmamız gerekiyor ama bu seçimde bir ülkenin geleceğine dair oluşturulan suni gündemlere göre bir seçim yapacağımız algısı üzerinden bir kampanya yürütülüyor.” Dedi.

KARADUMAN: BİZİ ÇEKMEK İSTEDİKLERİ BATAKLIĞA DÜŞMEYECEĞİZ

Yalanların, iftiraların, karalamaların haddi hesabı olmadığını söyleyen Karaduman, “Biz bu işleri yaparken Saadet Partisi olarak hangi seçime girersek girelim, bu seçimde de olmak üzere bizim inancımız asla ama asla yalan söylememize müsaade etmez. Dolayısıyla biz bu hayatın sonunda kendisine hesap vereceğimiz bir Allah’ a inanıyoruz. Dolayısıyla bu dünyada Allah’ı unutarak yapacağımız her çalışmanın bizi zehir edeceğini biliyoruz. Hiçbir yalana hiçbir iftiraya hiçbir karalamaya asla ama asla boyun etmeyeceğiz. Bizi çekmek istedikleri bu bataklığın içerisine de asla düşmeyeceğiz. Ve biz diyoruz ki Adalet ve Kalkınma Partilisi, Cumhuriyet Halk Partilisi, Halkların Demokratik Partilisi ve diğer partililer kime oy verirse versin 82 milyon vatandaşımız bizim başımızın tacı ve gözümüzün nurudur.” Diye konuştu.

İLHAN: SAADET KAZANIRSA, HERKES KAZANACAK

Ülke insanlarının birbirine düşman edildiği bir dönemde, iki kutuplu bir siyasetin var olduğunu söyleyen Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, şöyle konuştu: “Türkiye’nin 1389 seçim bölgesinde Saadet Partisi tüm dayatmalara, tüm kutuplaştırmaları durdurmak için, 81 milyonun bir bütün olarak hizmet etmek için yola çıkmıştır. Tüm Türkiye’de belediye başkan adaylarıyla hiçbir siyasi parti ile ittifak yapmaksızın seçime girmektedir. Bugün Türkiye’de devletin bütün imkanların elinde bulunduran adeta ülkenin tamamı kendi malıymış gibi hareket eden siyasal iktidar tek başına ülkenin tamamında seçime girememenin azabını yaşamaktadır. Bu nedenle Saadet Partisinin seçime tüm Türkiye’de tek parti olarak girmesinden rahatsızlık duymakta ve her türlü kara propagandayı yürütmektedir. Oysaki Saadet Partisi kazanırsa kendi iktidarları, kendilerine oy verenlerde mutlu olacaktır. Çünkü bu ülkenin kurtuluşunun bu milletin huzur ve refahının teminatı Sadet Partisidir. ”

İLHAN: MİLLETİMİZ ÇARESİZ DEĞİL

Seçimle ilgili propagandaların çoğaldığını anımsatan İlhan, “Milletimiz çaresiz değildir. Türkiye’nin birçok yerinde algı operasyonlarıyla adeta, ya bize oy vereceksiniz ya diğer tarafa mantığıyla insanlara dayatılmaktadır. Hiçbir kimse memnun olmadığı adrese oy vermek zorunda değildir. İlimizde de ya bizdensin ya hainsin mantığıyla son derece kötü, çirkin bir şekilde hareket edilmekte ve ya bana oy vereceksin ya diğer tarafa diye insanlara dayatılmaktadır. Bilsinler ki a partisine oy verenler a partisi kazandığında da sevinmeyeceklerdir. Bilsinler ki b partisine oy verenler b partisi kazandığında sevinmeyeceklerdir. Ama şunu unutmayın Saadet Partisi kazanırsa bütün Van halkı kazanacaktır ve bütün Van halkı sevinecektir. O nedenle memnun olmadığınız adreslere oy vermek zorunda değilsiniz. Memnun değiliz mecbur değiliz çaresiz değiliz çare vardır, çare Saadet Partisidir.” Dedi.

ERBAŞ: KARDEŞ, KARDEŞİ KIRMADAN ANAHTARI TESLİM EDİN

Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fethullah Erbaş ise ,” Merhum liderimizin de dediği gibi Saadet Partisi son imtihanlarını kazananlarının partisidir. Bugün ülkemizin ve Müslüman ülkelerinin durumunu hep birlikte görüyoruz. Hepsi ırkçı emperyalizmin planlarını bilerek veya bilmeyerek alet olan yöneticiler sayesinde bölünmüş ve parçalanmış halde, demokrasi getireceğiz diye hepsini yerle bir etmişlerdir. Şimdiki yöneticilerde eskisinden daha kötü diktatörler olmuştur. Biz diyoruz ki ülkemizi parçalamadan, kardeş, kardeşi kırmadan getirin anahtarı bizlere teslim edin. ”diye konuştu.

Aday Tanıtım toplasına Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethullah Erbaş, İpekyolu Belediyesi Başkan Adayı Asena Türkoğlu Ateş, İlçe Belediye Başkan adayları ve vatandaş katıldı.