PİS KÜRTLER !!!

BIZ HIC BIR YARADILANA PIS DENILMESI TARAFTARI DEGILIZ

SİYASET 9.09.2019 18:53:36 0
PİS KÜRTLER !!!
Tarih: 01.01.0001 00:00

PİS KÜRTLER !!!

   Hafta sonu eski bir öğrencimle karşılaştık batıda bir üniversite kazanmış kayıt yaptırıp gelmiş. Hayırlı olsun çok sevindim dedim. Ama ben gitmek istemiyorum müdürüm dedi. Neden çok güzel bir bölüm kazanmışsın dedim. Müdürüm kayıt yaparken bir öğrenciyle tanıştık Van’lıyım deyince “PİS KÜRTLER" Siz insan değilsiniz nankörsünüz,vatan hayinisiniz, yemek yediği çanağa pisleyenlersiniz kendi çöplügünüzde kalın buralara gelmeyin dedi. Sen ne dedin ben bir şey demedim dedi. Bende kendisine bak yavrum öncelikle o senin kardeşin senden üstün olan bir ırk değil. Bizim inancımızda ırkçılık yasaklanmış. Kaldı ki biz doğacağımız coğrafyayı annemizi babamızı ırkımızı renginizi belirleme hakkına sahip değiliz. Allah biz kulları yaratırken farklı renk ve ırklardan yaratarak kaynaşmamızı emretmiştir. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. O kardeşimizin bilmediği bir takım gerçekler var denk geldiğinde kendisine anlatırsın. Şöyle ki; bizim yaşamış olduğumuz coğrafya ateş çemberi bütün dünyanın gözünün üzerinde olduğu petrol ve yeraltı madenlerinin olduğu bir bölge. Bu bölgede sürekli fitneler ve ajanlar var olmuştur. Bunların amacı bölgede kaos oluşturmak insanları biribirine kırdırmak Bunuda zaman içinde çok iyi başardılar. Çiller hükümeti döneminde başlayan köy boşaltmalar sonucunda evinden yurdundan olan bir çok kürt çocuğu eğitimine devam edemedi.Gittikleri metropollerde vasıfsız olduklarından dolayı hiç bir iş yapamadılar. Hayatlarını idame ettirebilmek için bir çok illegal işlere girdiler.Haliyle medya aracılığı ile kürtleri tanıyan yeni nesil onları “PİS KÜRTLER" olarak kafalarında kurguladılar. Ama işin aslı böylemi? Kürt  halkı misafirperverdir,merttir,güvenilirdir, yardımseverdir, onurludur, sofrası herkese acıktır, kendine sığınanı canı pahasına koruyup kollayandır.

   Ama malesef gerek medya gerekse bu işi görev edinmiş ajanlar yeni nesilin biribirini haz etmemesi ötekileştirmesi için yaptıkları organize çalışmalar  sonucunda bu noktaya geldik.Bizler Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı aynı topraklarda aynı bayrak aynı devlet için mücadele eden kardeş halklarız. Bizleri ayrıştırmaya güçleri yetmeyecek.Bunu başaramayacaklar.Bunun en güzel örneğini Çanakkale de gosterdik bizler.Sen kin gütmeyeceksin geçmişteki dedelerinin yapmış olduğu gibi kucaklayıcı olacaksın. Zaman içinde gerek duruşun, gerek samimiyet ve sadakatin ile o yeni nesil insanların beynindeki algıyı yıkacaksın. Tabi burada devlet büyüklerimizde çok görev düşmektedir. Kardeşlik ve birliktelik  konuları ile ilgili halkı bilinçlendiren açıklamalar yapılmalı. Afişler asılmalı,diziler ve filimler çekilmeli. Anılar, destanlar,romanlar,makaleler yazılmalı.

BIZ HIC BIR YARADILANA PIS DENILMESI TARAFTARI DEGILIZ ...BIZLER YARADILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVENLERIZ..

   Eğitim Öğretim yılının başladığı bu günlerde yeniden görev başında olan bu ayrıştırıcı fitne gruhlarına fırsat vermemek adına çocuklarımızı, gençlerimizi bu konuda bilinçlendirip uyaralım. Lakin her yıl bu dönemlerde özellikle üniversitelerde buna benzer senaryolar yaşıyoruz. Bu ülke bizim,bu gençlik bizim.Gönül isterdi ki toplumun öncüsü olan sanaatçılarımız böylesi hassas ve en çok ihtiyacımız olan  konularda kampanyalar düzenleyip kardeslik şarkıları söyleselerdi.   Güzelim cennet vatanımızın her karış toprağı hepimizindir.YENI EGITIM ÖĞRETİM YILI HAYIRLARA VESILE OLSUN..