PİNPON TOPLARI: BİR S 400 BİR PATRİOT!

NE ZAMAN NET KARAR VERECEĞİZ?

SİYASET 1.03.2020 14:50:05 0
PİNPON TOPLARI: BİR S 400 BİR PATRİOT!
Tarih: 01.01.0001 00:00

PİNPON TOPLARI: BİR S 400 BİR PATRİOT!

İnsanların dostluğu ve güvenirliği başınız sıkıştığında ortaya çıkar. Ülkelerin de dostları tam da savaş ortamında görülür. Ancak binlerce yıldır, asırlardır birçok milleti, toplumu ve devleti yönetirseniz, hele bir de iyilik etmişseniz insanlığa; geriye dönüp baktığınızda elbette en zor zamanda bile dost bulmak imkânsızdır.

Bu açıdan bakıldığında dostumuz ne Amerika olabilir ne de Rusya! Hele ki düşmanınız arasında birçok Müslüman ülke de varsa!

Ne dostu? Tek başınıza kalırsınız ortalarda!

O zaman aile içine dönmek gerek! Düşmanlarınız da aile mensupları olamaz ya??!..

Eğer aileden de kazık yerseniz vay halinize!...

İnanın veya inanmayın devletin en üst düzey yetkilileri bas bas bağırıyor. Geri çekilirsek, taaa Antep’e, Van’a kadar yenilgiyi ve savaşı kabul etmiş ve kavgayı içimize çekmiş oluruz diyorlar.

Bu durumda mevcut durumu kabullenmek veya daha da sağlam adımlarla, barışı korumak için gerekenleri yapmak gerek!

İşte, imdi tam da sıra aile fertlerine geldi!..

Ailenin muhalif kanadı: hemen çekilelim!... Esat’la görüşelim!... diyorlar… Ama ya düşmanın gözü bizdeyse? Yok ya önemli değil! Dünya bizim dostumuz, geri çekilelim!...

Peki ya toplum?

Sadece vicdan rahatlatmak içinde yazmak olmaz herhalde ama büyük bir acı çektiğimiz kesin! Kiminle konuşuyorsam sabaha kadar uyuyamıyorum. İçimde hüngür hüngür ağlıyorum diyor. Görev isteyenler, seferberlik istiyoruz diyenler bir hayli fazla.

Hatta savaşa gitmek istiyoruz, ölüme şehadete susayan çok insan olduğunu gördüm. Tabii ki bu durumlarda yani kriz ortamlarında öfkeli ve duygusal kararlar vermemek lazım. Yeni fikirler ve düşünceler geliştirmek gerek! Sağduyulu metanetli olmak, yeniden dirilişin, uyanışın projesini çizmek gerek.

Ailenin fesatçı ve karıştırıcılarına gelince… Onlar muhalefetten de ileri!... Yani resmen düşmanlar… Zil takıp oynuyorlar…. Amaa biz ne yapmalıyız?

Bu durumdan mutlu olanları zil takip çalanları sevindirmemek için omurgalı ve onurlu durmalıyız!

Fakat diğer taraftan bu ülkede yaşayıp ta ülkenin her türlü nimetinden faydalanan ve askerinin ölümüne sevinecek kadar alçalanlara yeri gelince de hesap soran bir devlet aklına ihtiyaç var.

Kim bu ülkeye ve değerlerine ihanet ediyorsa onlar bas köşede ağırlanıyor, onlar iş sahibi oluyor onlar ihale alıyor.

Artık yeter demeliyiz insan kazanalım derken hırsızları ve arsızları palazlandıran yanlıştan derhal vazgeçilmelidir.

Bunu yaparak asıl devletini seven helale harama dikkat eden namuslu insanları kaybettiğinizin farkına varın artık!

Bu hatalardan dolayı çok değerler kaybettiniz

Bu kıymetli değerler bekledi yetkililer ve yönetenler belki gerçekleri görür hatalardan vazgeçer düzelir diye ancak nafile kimsenin umurunda değil!

İhanet ailenin içinde beyler! Bu ihanet şebekeleri yıllardır yanınızda, timsah gözyaşları dökerek, kendilerini sizden yani devletten göstererek sözüm ona iz kaybettiriyorlar. Ancak hemen arkalarını döndüklerinde devletin kuyusunu kazmaya devam ediyorlar. Yeter artık duyun ve tanıyın bunları! Devletin basireti açık olmalı, gözü kulağı her an uyanık olmalı ve müdahale etmeli! Yoksa içeriyi temizlemeden asla dışarıda başarılı olamayız. Çünkü Türkiye’nin sorunu içeride! Namussuz adam devletten kazandıkları ile devlete düşmanlık ediyor. Devlet maaşı ile çoluk çocuğuna rızık götüren şerefsizler en büyük ihaneti ediyor. Bu ikiyüzlülerden devlet arınmadığı surece düzelme zor. Ayrı bir konuda manevi duyguların sulandırılması inancın asimile edilmesi sorunu bugünlerde daha çok revaçta oluyor.. Bu sahte din tüccarı cemaatlerin dualarına bel bağladıysa devlet vay halimize.

Bu işler bilgi ile akılla ancak yürür. Siz işinizi sağlama alırsınız sonra Allaha dua eder tevekkül edersiniz. En büyük vekil Allah’tır deriz sadece rabbimize sığınırız.

Dış politikada hala Rusya ve ABD’ye bel bağlanırsa yine aldanacağız bilesiniz! S 400 olmaz Patriot’a dönelim siyaseti ciddiyeti mahvediyor. Bu iş pinpon oynamaya benzemez! Onlar tarih boyunca Türkiye’nin gösterdiği samimiyeti yok sayarak, arkadan vurdular! Artık onların dost olmadığını net ortaya koyarak ilişkiler kesilmelidir.