NIHAYET OLDU !!!

TERÖRE KARŞI ÜLKE GENELİNDE GOSTERMIS OLDUĞUMUZ ORTAK TEPKIYI; STK LARIN ÖNCÜLÜĞÜNDE TV DİZİ TERÖRÜNEDE MİTİNGLER DUZENLEYEREK GÖSTERELİM ..

SİYASET 17.09.2019 15:33:49 0
NIHAYET OLDU !!!
Tarih: 01.01.0001 00:00

NIHAYET OLDU !!!

   Evet yıllardır yazılıp çizilip sitem edilen bir kangren vakada bir mucize oldu. Simdi hepiniz merak ediyorsunuzdur olan nedir diye. Daha fazla meraklandırmadan olanı acıklayalım; Tv dizilerinde beklenen değişim oldu. Ilk kez FOX tv de vizyona giren “Mucize Doktor” la birlikte gerçek hayattaki handikaplarımızın konu alındığı bir dizi başladı. Nefesimi tutarak izlediğim dizinin 1.bölümünde tarifsiz bir duygu yoğunluğu yaşadım. Bazen çevremizdeki gerçekleri görme konusunda ne kadar bakar kör olduğumuzu bir kez daha gördüm. Allah eli ayağı düzgün olan zihinsel veya ruhsal rahatsızlığı olmayanlar için mi yarattı sadece bu koca dünyayı . Diğerlerinin yaratıcısı farklı mı?  Ya da böyle yaratılmak onların tercihi miydi? Aşağıladığımız horlayıp, dışladığımız bu insanların halinden anlayıp sahiplenmemiz için ailemizin bir ferdi mi olmaları gerekir.

   Engelliler haftasında basın organları aracılığı ile kutlama mesajları verip onlarla boy boy resimler çektiren biz riyakarlar asıl hasta ve engellileriz. Onların insan olduğunu duygularının olduğunu unutup bunlar üzerinden şov  yapmak maalesef alışılagelmişin rutin bir hayat felsefesi olmuş. Kendi kendilerine yeten üretebilen bireyler yapmak yerine hep sadaka verilip toplumdan dışlanan bireyler yaptık. Bu dizi bence izlenmeli ve herkesin kendi muhakemesini yapıp bu işin neresindeyim demesi lazım.  UNUTMAYALIM HEPIMIZ BIRER ENGELLI ADAYIYIZ...

   Yine izlerken sevindiğim diğer bir konu artık tv dizilerinde toplum ahlakını bozan şiddet içerikli dizilere mahkum olmayacağız. Amcasının eşiyle birliktelik yaşayan dizilere reyting rekoru kırdırmayacağız. Dizi yapımcıları ve kanal sahipleri kendilerine çeki düzen vermek zorunda kalacaklardır. Yarınlarımızın teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızla ilgili endişe ve kaygılarımızdan bir nebze kurtulacağız.. TERÖRE KARŞI ÜLKE GENELİNDE GOSTERMIS OLDUĞUMUZ  ORTAK TEPKIYI; STK LARIN ÖNCÜLÜĞÜNDE TV DİZİ TERÖRÜNEDE  MİTİNGLER DUZENLEYEREK GÖSTERELİM ..