Necdet Takva projelerinde iddialı

Projelerinde iddialı olan Van AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, kendisine muhalif olanların dahi bu projeler hatırına kendisine oy vereceğini söyledi

SİYASET 16.03.2019 14:15:47 0
Necdet Takva projelerinde iddialı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Projelerinde iddialı olan Van AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, kendisine muhalif olanlar bile bu projeler hatırına kendisine oy vereceğini söyledi

Seçim çalışmasını ev ev köy köy gezerek sürdüren AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, aynı zamanda sosyal medyada seçim çalışmasını aktif bir şekilde sürdürüyor. Projelerinde iddialı olduğunu her ortamda dile getiren Takva, sosyal medyada büyük destek görüyor.

Twitter hesabından projelerini açıklamaya devam eden Necdet Takva, mizah dilini ustalıkla kullanarak yaptığı paylaşımda, “En zalım muhalifler bile bu proje hatırına bize oy verecek. Demedi demeyin..:)” şeklinde iddialı bir mesaj yazdı.

TAVANIN HAYALLERİ, BİRLİKTE KAZANMAK VE BİRLİKTE BAŞARMAK

Van’a dair hayalleri olduğunu aktaran Takva, paylaşımlarında “Gençlerimize, kadınlarımıza, engellilerimize dair planlarımız var. Bunları anlatıyoruz... Birlikte Kazanacağız, birlikte ve el ele bunları başaracağız. Biraz aklıselimle bakabilseniz, Kent Tarım Parkları projesi ile Sözleşmeli Çiftçi projesi ile sadece Van’ın değil ülkemizin kalkınma ve istihdam sorununa parmak bastığımızı göreceksiniz. Yok, aklıselimle bakmıyorum derseniz o zaman başka..:)” şeklinde ifadelere yer verdi. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi