Mustafa İslamoğlu'na küfürde İsmailağa'nın müftü ve imamı göz kamaştırdı

Akabe Grubu’nun lideri Mustafa İslamoğlu, sosyal medya hesabından İsmailağa müntesibi bir müftü ile imamın iğrenç paylaşımlarını yayınlayıp Ehli sünnet görüşleriyle bilinen Ali Erbaş'a çağrıda bulundu.

SİYASET 29.07.2019 20:49:43 0
Mustafa İslamoğlu'na küfürde İsmailağa'nın müftü ve imamı göz kamaştırdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İslamoğlu, kendisi için, sosyal medya hesabından küfür eden ve "nikahıma alır karım yaparım" diyen Yeşilpınar Merkez Cami imamı Hüseyin Özdemir ile beraber, “İğğğ. Boşver. O işi başka yaratıklar yapsın” diyen Balıkesir Havran Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu için, Erbaş'a, "Bu hadsiz ve terbiyesizlere bir yaptırım uygulayacak mısınız?" diye sordu.

İslamoğlu, "Sayın DİB Ali Erbaş’ın dikkatine: 1. Biri müftü (Havran) olan bu şahısların halen Diyanet personeli olduğu doğru mu? 2. Personelinizin bu ülkenin bir vatandaşına böyle iğrenç şekilde küfretmesini nasıl buluyorsunuz? 3. Bu hadsiz ve terbiyesizlere bir yaptırım uygulayacak mısınız?" diye yazdı.

İSLAMOĞLU GÜNAH İŞLEMEDİ YA MÜFTÜ İLE İMAM...

Konu İslamoğlu açısından belki maksadını aşan ifade olup dini değeri bakımından günah bile değilken; tarikatçıların verdiği tepki tam bir facia..

Cümleyi bağlamından koparmanın ötesinde konuşanın niyetini gözardı ederek yaptıkları kamuoyu protestosu ile 1- haram olan fitne fiiliniişlerken edilen küfürlerle de tarikatçılar 2- küfretme günah fiilini işlemiş oldular.

Şimdi tarikatçılar ile bu müftü ve imama sormak gerek: "İslamoğlu belki maksadını aşan bir ifade de bulundu. Peki sizin yaptığınız küfürlerin dini değeri ne?"

DİYANET NE YAPAR?

Ali Erbaş'ın İsmailağa cemaatine olan muhabbeti ve atanmasında katkısı bilinirken bu cemaatin mensupları hakkında ne gibi bir işlem yapacağı tabi ki kamuoyunun merakı oldu.

Biz başta söyleyelim de kamuoyu çıkacak sonuca fazla şaşırmasın. Mustafa İslamoğlu'da adaletin yerini bulacağına inançla boş bir beklentiye girmesin...

Ali Erbaş'a göre İslamoğlu, Fetullah Gülen'in tarif ettiği şekilde "Kur'an meali bize yeter" diyen sapıklardan olduğu için zımmen küfrü haketmiştir. Zaten daha önce Ali Erbaş Mustafa İslamoğlu'nu açıkça hedefine koyarak aleyhinde açıklama yapmakla hakkında yapılacak her tür soruşturma içinihsası reyde bulunmuş oldu. 

İsmailağa cemaati EHLİ SÜNNET'in kalelerinden bir hurafeci kale olup zatenhepsi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun da şefaatine mazhariyetle gelmiş geçmiş günahları da bağışlandığına göre Diyanet'in bağışlanmış bir günaha ceza kesmesi Allah'ın adaletiyle bağdaşmayacağı için olay kapatılacaktır.

Yani Müftü Ahmet Mehmetalioğlu ile imam Hüseyin Özdemir için İsmailağa cemaati, ahireti bile beklemeden dünyada şefaat yollarını aramaya başlamıştır bile...

MUSTAFA İSLAMOĞLU KÜFÜRLE KURTULDUĞUNA ŞÜKRETSİN!

Mustafa İslamoğlu bu konuları bizden iyi bilir. Hristiyanlarda nasıl Hz. İsa asli günah kapsamında çarmıha gerilmekle insanlığın tüm günahları affolup cennetlik olmuşsa Hristiyanlığın kopyası tarikat/tasavvufta da tüm müridler mürşidin şefaatıyla ne kadar günahkar olurlarsa olsunlar hepsi cennetliktir. Tarikatlarda İslam kardeşliği yoktur. Yahudilerde olduğu gibi tarikat içi kardeşlik vardır. Birbirlerinin her pisliğini kapatan ve arka çıkan tarikatçılar kendilerinden olmayan kimse Müslüman da olsa birlik olup el birlik pestilini çıkarırlar. Ortam müsaitse öldürmekten bile çekinmezler. 

İsmailağa cemaati içindeki 6 faili meçhul cinayeti ve FETÖ'nün cinayetlerini okurlarımıza hatırlatırız.

Bereket versin ki Türkiye laik bir hukuk devleti. Osmanlı'nın son döneminde olduğu gibi tarikatlar devlete hakim olaydı padişah/sadrazam kellesi isteyecek kadar gözü dönmüş tarikatçılar Mustafa İslamoğlu'nu çoktan gavs ve kutuplarına kurban olarak sunmuşlardı bile... 

Yani diyeceğimiz o ki İslamoğlu yediği küfürler için hoş değil ama sabredip şükretsin. Cumhuriyeti kuranlara ve 677 sayılı tekke ve zaviyeler kanununu çıkaranlara bol bol "Allah tahsilatlarını arttırsın" deyip dua etsin.



 

Öte yandan, imam olan Hüseyin Özdemir'in, diğer paylaşımları da tartışma yarattı. İmam Özdemir'in silahla çekilen fotoğrafına "mesaj alındı sanırım" diye yazdığı görüldü. Yine imam Özdemir'in profil fotoğrafında ve kapak fotoğrafında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yer vermesi dikkat çekti.