Müslümanların sefaleti! Fatih Tezcan'a tek destek Hakan Albayrak'tan geldi

Hakan Albayrak sürekli biçimde ifade özgürlüklerinin baskı altında olduğundan yakınan sol-Kemalist çevrelerin karşıt görüş sahiplerine karşı nasıl da şirret davrandıklarını vurgulayarak “bu çifte standartlı tutumdan bıktım” d

SİYASET 31.10.2019 22:30:57 0
Müslümanların sefaleti! Fatih Tezcan'a tek destek Hakan Albayrak'tan geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Fatih Tezcan'ın Atatürk hakkında attığı tweetler karşısında Kemalist mahallenin kelle isterük türü tutumu bir noktaya kadar anlaşılabilir. Lakin Eski AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu ile İYİ Partili Mehmet Aslan'ın verdiği tepki anlaşılır gibi değil. Kemalist/sol/laikçi mahallenin devlete ihanete varan sözleri karşısında suskunları dikkat çeken sözde İslamcıların, Fatih Tezcan gibi mütedeyyin insanlara gelince aslan kesilmesi yılların getirdiği aşağılık kompleksinin dışa vurumundan başka ne ile ifade edilebilir ki...

Vatan hainlerinin yanında yer alan vekiller ve siyasetçiler için özgürlük isteyenlerin Fatih Tezcan'a gelince vurun kahpeye davranışı tam bir ikiyüzlülük!

Fatih Tezcan'a bu noktada destek Hakan Albayrak'tan geldi.

Hakan Albayrak'ın takdir edilecek o duyarlılığını tebrik ediyor, 31 Ekim 2019 tarihli yazısından ilgili bölümü okurlarımızın dikkatine sunuyoruz:

Canan Kaftancıoğlu bazı sosyal medya mesajlarında “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni alenen aşağılama”, ‘’kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret’’, ‘’cumhurbaşkanına hakaret’’, ‘’halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” ve ‘’terör örgütü propagandası” suçlarını işlediği gerekçesiyle mahkumiyet aldığında ‘İfade özgürlüğü nerede?’ diye isyan edenlerin birçoğu şimdi “Atatürk”le ilgili bir tweet’i yüzünden Fatih Tezcan’ın “Atatürk’e Karşı İşlenen Suçlara Dair Kanun”a istinaden tutuklanmasını istiyor (Twitter’da “Fatih Tezcan tutuklansın” etiketiyle mesaj paylaşanlar on binleri buldu).

Bıktım kardeşim bu çifte standarttan! İkisi de tutuklanmasa olmuyor mu? ‘Ekstrem’ bir dille de ifade edilse, farklı görüşlere savcı ve polisi yardıma çağırmadan karşı çıkmayı öğrensek artık.