MÜSİAD 5. Bölge İstişare Toplantısı yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 5. Bölge İstişare Toplantısı, Van’da gerçekleştirildi.

SİYASET 5.08.2019 11:18:03 0
MÜSİAD 5. Bölge İstişare Toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elite World Otel’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli, Van Şube Başkanı Muzaffer Bakan ile Ağrı, Batman, Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Hakkâri, Bitlis, Kars, Iğdır ve Muş Şube başkanları, teşkilatlanma başkanları, üye ilişkileri başkanları ve şube müdürleri katıldı. 

AMACA İLİŞKİN BİLGİ VERİLDİ

Toplantının açılışında konuşan MÜSİAD Van Şube Başkanı Muzaffer Bakan, amaca ilişkin bilgi verdi.

Katılımcılara teşekkür eden Bakan, şöyle dedi:

“MÜSİAD yerel komitesinin 2019-2020 yılları çalışma programı çerçevesinde şubeler genel merkez faaliyetlerini aktarmak, tazelenme süreci hakkında bilgilendirme yapmak, yerelde bölge ve iller arası iletişim, işbirliği ve diyalogların artırılması için gerçekleştirilen bölgesel toplantıların ilkini ilimizde yapıyoruz. Bundan dolayı da mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle Van şubesi olarak sizleri misafir etmekten onur duymaktayız. Bu istişare toplantısının derneğimize, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan dilerim.”

“ÇALIŞMA PRENSİBİ İÇİN GELDİK”

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli de, katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında, şunları söyledi:

“5. Bölge istişare toplantımız, hayırlara vesile olsun inşallah. Bir haftadan beri İstanbul’dan gelip Sivas’tan başlayıp Karadeniz’i aşıp Artvin, Iğdır, Kars, Ardahan bölgelerinden Ağrı’ya, bugün de buraya geldik. Bu bölgedeki üyelerimizle, şubelerimizle, yönetim kurullarıyla istişareler yapacağız. 5. Bölge ile ilgili bir çalışma prensibi ve düzeneği için geldik. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Yapılan iki kısa aktarımdan sonra toplantı basına kapalı devam etti. 

Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi