Moskova ve Pekin Muhbiri Neden Çok Seviliyor?- İktidar Celladına mı Aşık?

Ahmet Davutoğlu: AK Parti geçmişte celladı olmak için uğraşmış kim varsa hepsiyle ortaklığa girmiş durumdadır. Bu kadar basit ne yazık ki. Celladına aşık olan bir iktidar var önümüzde. Kaynak: Moskova ve Pekin Muhbiri Neden Çok Sevi

SİYASET 8.06.2020 23:07:29 0
Moskova ve Pekin Muhbiri Neden Çok Seviliyor?- İktidar Celladına mı Aşık?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, haftalık gündem değerlendirmesinde AK Parti iktidarını 28 Şubat ve sonraki süreçte Müslümanlara ve AK Partiye düşmanlıkta en şedid olanları ekran ekran dolaştırdığı eleştirisinde bulundu.

Davutoğlu'nun konuşmasından bir bölüm:  

"...Bakın bugünlerde iktidar ekranlarında dolaşan ünlü bir 28 Şubatçı var. CHP milletvekili Berberoğlu’nun mahkumiyetine yol açan, Suriye halkına giden yardımları küresel odaklara iştiyakla koşarak ihbar eden yerli bir muhbirdir kendisi.

Bu yerli muhbir tüm hayatı boyunca ülkemizi bir gün Pekin’e, diğer gün Moskova’ya ihbar etmiş, nerede millet aleyhine bir faaliyet varsa ömrünü orada harcamış, her türlü zulmün yılmaz savunucusu olmuş bir isimdir.

İktidar bu yerli muhbiri çok seviyor.

Bu muhbir aynı zamanda, bir taraftan Çin’in Doğu Türkistanlı kardeşlerimize yaptığı zulümlerin savunucusu diğer taraftan zalim Esed’in Türkiye tanıtım mümessilidir.

İşte bu yerli muhbir 13 yıl önce de televizyon televizyon dolaşıp AK Parti’nin kapatılması ve Erdoğan’ın yargılanması için yargıya yaptığı başvuruyu anlatıyordu; bugün ise iktidar televizyonlarında bir başka partinin kapatılması gerektiğini savunuyor.

Bu çok manidar bir örnektir. Maalesef, bugün AK Parti geçmişte celladı olmak için uğraşmış kim varsa hepsiyle ortaklığa girmiş durumdadır. Bu kadar basit ne yazık ki. Celladına aşık olan bir iktidar var önümüzde."