MİT ve Emniyete seslenen Şevki Yılmaz’dan “Erdoğan’a suikast” uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı, Milli Görüş camiasının duayen ismi eski milletvekili Şevki Yılmaz, yurt dışı gezilerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı koruyan MİT ve Emniyet mensuplarının bugünkü

SİYASET 5.03.2020 11:32:32 0
MİT ve Emniyete seslenen Şevki Yılmaz’dan “Erdoğan’a suikast” uyarısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bugün Moskova'da bir araya gelecek. Görüşmede, Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin yanısıra İdlib özelinde Suriye'deki güncel gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunulacak.

Son dönemde artan Esed rejimi saldırılarının ardından gündeme gelen Rusya’nın TSK unsurlarına saldırdığı iddialarının da konuşulacağının öngörüldüğü toplantı öncesi, gazetemiz yazarı eski milletvekili Şevki Yılmaz’dan dikkat çeken bir uyarı geldi.

Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Şevki Yılmaz, yurt dışı gezilerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı koruyan MİT ve Emniyet mensuplarının bugünkü Rusya gezisinde daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Yılmaz, “Tayyib Kaptanımızın gittiği  her ülke ve her şehirde kendisine suikast planlarını Allah’ın lütfüyla bozan MİT ve Emniyet Koruma Birimleri Rusya gezisinde çok daha dikkatli ve tedbirli olmalıdır! Allah (c.c) her türlü suikastlardan, şer ve şerlilerden korusun. Amiin” ifadelerini kullandı.