Milli Eğitim Bakanlığı FETÖ ile mücadelede nihayet köklü bir adım attı ve tarikatları tanımladı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 'Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü' tarafından düzenlenen 'Mesleki Gelişim Programı'nda takdir edilecek bir çalışma yapıldı. Projektörle perdeye yansıtılan görs

SİYASET 2.08.2019 11:53:51 0
Milli Eğitim Bakanlığı FETÖ ile mücadelede nihayet köklü bir adım attı ve tarikatları tanımladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Unicef işbirliği ile düzenlenen programda insan beyninin özellikleri anlatılırken Türkiye’deki tarikatlerin insanın sağlıklı ve bilimsel düşünmesinin önünde en büyük engel olduğu vurgulandı. 

Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan tespit kamuoyunda takdirle karşılanırken FETÖ ile mücadelenin eksik bırakılan yarım ayağının tamamlanması adına atılan adım küçük de olsa olumlu bulundu.

Hatırlanacağı üzere FETÖ kendi okullarında ülkenin en zeki çocuklarını alarak mankurtlara dönüştürürken tarikatlardaki çocuklar da pedegojik formasyonu olmadığı gibi bir ilkokul dahi bitirmemiş, fizik, kimya, biyoloji, matematik gibi Allah'ın kevni ayetlerinden habersiz cahil medrese hocaların elinde bidat ve hurafelerle yetişip topluma ve müslümanlara düşman bir şekilde yetiştiriliyor. Hem de tüm bilimsel ve teknolojik gelişmelere karşı bir şekilde...

Diğer taraftan tarikatlar kendi hayatiyetlerini devam ettirmek için her gelen iktidara göz kırpan halleriyle de yetiştirdikleri ikiyüzlü/münafık karakterde insan yetiştirmesiyle tanınıyor. Tıpkı FETÖ gibi... FETÖ'de tarikatlarda olduğu gibi her ortama göre şekil alan bukalemun tipli insanları ile varlığını sürdürüyordu. 

En son kıllı şeytan adıyla maruf tarikat alimi, CHP'nin İstanbul'u alacağını anlayınca "Kafir Atatürk" söylemini bırakıp "Atatürk'ün faziletlerinden söz etmeye başlamakla" tarikatların menfaatleri uğruna dava derdinde olmayıp herkesi satabileceklerini, herkesi satabilecek kapasitede olan bukalemunların ülkeyi de satabileceklerini kamuoyuna göstermişti. 

Projektörle perdeye yansıtılan görselde "2,5 milyon GB kapasiteli 100 milyar hücre 24 saat haftada 7 gün yılda 52 hafta çalışır, ta ki sahibi bir tarikata girene kadar" ifadeleri gerçeğin teyidinden başka bir şey değildi. 

YENİ AKİT GAZETESİ YİNE ÇARPITTI

Haberi çarpıtan Yeni Akit tepkileri arttırma adına tüm cemaatleri katarak her zaman olduğu gibi iftira haberciliğinde bildik tavırları takındı.

Afişte tüm cemaatler yer almaksızın sadece tarikatlar ifadesi kullanılması afişi hazırlayanların dikkatini göstermesi açısından önemliydi. 

Yeni Akit Gazetesi tarikatları diğer cemaatlerle aynı kefeye koyarken, tüm cemaatler hayırda yarışmakla faaliyet gösterip kalifiye eleman yetiştiriyor ve hatada yapsa birbirlerine ve  başkalarına bir o kadar hürmetkar ve anlayışlı halleriyle tarikatlarla olan farklarını her ortamda gösteriyorlar.  Tarikatlar son İslamoğlu olayında olduğu gibi yobaz karakterde yetiştirdiği müridleriyle kendileri dışında tüm müslümanları EHLİ SÜNNET DIŞI görüp KAFİR ilan ederken, saldırgan tavırlarıyla da toplumun nefretini çekiyorlar. 

Yeni Akit son yıllarda İsmailağa tarikatının medrese ve yurtlarının reklamını yaptığı dikkate alındığında tarikatlarca finanse edildiği anlaşılıyor.