MİLLETVEKİLİ ARVAS’A YOĞUN İLGİ

SABIRLI İLE BAHÇESARAY BİR BAŞKA GÜZEL.

SİYASET 3.06.2020 22:08:52 0
MİLLETVEKİLİ ARVAS’A YOĞUN İLGİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Salgın sürecine rağmen siyasiler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK parti Van milletvekili Abdullahat Arvas ve AK parti Bahçesaray ilçe başkanı Cumali Sabırlı sosyal medya hesaplarından Bahçesaray’la ilgili çalışmaları hakkında paylaşımlar yaptı..

AK parti Van milletvekili Abdullahat Arvas paylaşımında Kadim şehir Bahçesaray’dayız
İlçe teşkilatımızla bir araya gelerek pandemi sürecini ve ilçemizin taleplerini değerlendirdik.
İhtiyaç duyduğu her talebi fazlasıyla hak eden Bahçesaray için bizlerde yoğun çaba sarf ederek inşallah istenilen hizmetleri yerine getirmeye çalışacağız dedi.

Başkan Sabırlı Ak parti milletvekili sayın Abdulahat Arvas belediye meclis üyelerimiz ve belediye başkanı sayın Mekki  Arvas   ile birlikte ilçe kaymakamımız  sayın Muhammet Oztabak’ı makamında ziyaret ederek ilçenin sorun ve sıkıntılarını yapılması gerekenleri istişare ettik dedi…

Milletvekili Abdulahat Arvas ve Bahçesaray Ak parti ilçe başkanı Cumali Sabırlı teşkilat üyeleri ile birlikte Bahçesaray esnafını ziyaret ederek halkın çiftçinin sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Bahçesaray Ak parti ilçe başkanı Cumali Sabırlı ve Van milletvekili  Abdulahat Arvas  Bahçesaray da ilçe teşkilatı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar. Bahçesaray da yoğun bir gündem geçiren ve  kalabalık halk tarafından ilgiyle karşılanan  Arvas ilçenin tüm sorun ve sıkıntılarını en kısa zamanda gerekli yerlere iletileceğinin müjdesini  verildi..  

Bahçesaray Ak parti ilçe başkanı Cumali Sabırlı yaptığı açıklamada, Bahçesaray mahalle muhtarları ile birlikte Van milletvekili Abdulahat Arvas ile köy ve mahallelerindeki tüm sorun ve sıkıntıları sözlü ve yazılı bir şekilde masaya yatırdıklarını ve gerekli çalışmaların daha hızlı işlenmesi için daire amirleri ile telekonferans sistemi ile bağlantı kurarak çalışmalara hız verildiğini söyledi.

Başkan Sabırlı her daim bizimle olan ilçemizin tüm sorun ve sıkıntılarına gerekli ilgi alakayı gösteren Sayın milletvekilimize sonsuz teşekkürler ederim dedi.

 Birçok konuda ve her kurumla olan sorunlarımızı istişare etme imkânımız oldu diyen Sabırlı,

Dicle nehrinin başlangıcı olan Bahçesaray subaşında yapılması gerekenleri yerinde ziyaret ederek daha iyi bir mesire alanı halkın daha çok yeşil ile buluşması için, milletvekilimiz Sayın  Abdulahat Arvas ve belediye meclis üyelerimiz ve belediye başkanımız ile birlikte  incelemelerde bulunduk dedi.

Sabırlı, milletvekilimiz Sayın Abdullahat Arvas beyin ilçemizi ziyaretinden ve gösterdiği duyarlılığından dolayı teşekkür Ediyorum dedi.

AK parti Van milletvekili Abdullahat Arvas Cumali Sabırlı başkanla birlikte güzel ilçemiz Bahçesaray’da güzelliklerin olduğunu görüyoruz tüm Bahçesaray halkına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi..

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyorGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan