Meral Akşener: Hükümeti destekleyeceğimizi ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti olarak toplumsal bir mücadele anlayışı içinde, milletimizin s

SİYASET 20.03.2020 16:28:13 0
Meral Akşener: Hükümeti destekleyeceğimizi ilan ediyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00

Meral Akşener, İstanbul'daki çalışma ofisinden yaptığı basın açıklamasında, koronavirüse karşı alınacak önlemler ile ekonomik tedbirlere ilişkin partisinin önerilerini anlattı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

Akşener, dünyanın karşı karşıya olduğu Kovid-19 salgınının Türkiye için de ciddi bir sağlık tehdidi haline geldiğini söyledi.

Milletçe el ele verip, büyük bir özenle uzmanların uyarılarına uyarak gerekli önlemleri alıp, bu sıkıntının da atlatılacağını dile getiren Akşener, önlemleri almanın, ilerleyen aşamalarda gerekecek adımları da zamanında ve yeterli şekilde atabilmenin, salgınla mücadelede en önemli silah olduğunu vurguladı.

Akşener, milletin sağlığı için büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına da teşekkür ederek, kahramanca savaş veren sağlıkçılara bu süre zarfında en az üç ay süreyle birer maaş prim verilmesi için düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi.

Meral Akşener, "İYİ Parti olarak toplumsal bir mücadele anlayışı içinde, milletimizin sağlığının korunması ve ekonomik çöküşün önlenmesi konusunda hükümetin alacağı doğru ve rasyonel tedbirleri destekleyeceğimizi ilan ediyoruz" dedi.