Memleket Partisi Tuşba İlçe Kongresi yapıldı

Memleket Partisi Tuşba İlçe Kongresi'ni gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Mehmet Emin Karabuğa başkan seçildi.

SİYASET 25.07.2021 13:07:03 0
Memleket Partisi Tuşba İlçe Kongresi yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İl Başkanlığında düzenlenen kongrede konuşan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, partisinin birinci Tuşba Olağan Kongresine şahitlik yapmaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu kongremizin ülkemize, memleketimize, geleceğimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Partisinin Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gönderdiği mesajı okuyarak konuşmasına başlayan Terzioğlu, “Partimiz kısa süre içerisinde memleketimizin her köşesinde hızlıca örgütlenerek, büyük bir başarıya imza attı. Bu örgütlenme hızı Türkiye’miz için bir rekor, yüreklerdeki sevginin ve cesaretin göstergesidir. Bu başarı, parti üyelerimize ve sizlere aittir. İktidar başarısız muhalefetten, muhalefet ülkemizi uçuruma sürükleyen iktidardan memnun olabilir; ama bu memleketin evlatları olarak onların hiç birinden memnun değiliz. Biz itaat etmiyor, itiraz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gittikleri her mahallede, köyde, ilçede ve ilde büyük sevgi, ilgi ve destekle karşılandıklarının altını çizen Terzioğlu, “Umutlu gözlerle bizlere bakan insanlarımız için, Türkiye’miz için, yarınlarımız için daha yapacağımız çok şey var. Aklımızla, yüreğimizle her gün bir önceki günden daha da çok çalışarak geleceğimizi geri alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 1. Tuşba Olağan Kongremizin önce memleketimize, sonra da partimize hayırlı olmasını diler, görevlerine seçilecek olan tüm üyeleri şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Tek liste halinde gidilen kongrede başkan seçilen Mehmet Emin Karabuğa ise Memleket Partisi’nin köklerini bir ulusun var olma mücadelesinden aldığına vurgu yaparak, “Memleket Partisi, var oluşunu Kuva-i Milliye ruhundan almıştır. Memleket Partisi, ülkemizi geleceğe taşıma misyonuna sahip bir partidir. Memleket Partisi olarak ne otel lobilerinde, ne şirket merkezlerinde, ne feodal dürtülerde, ne de ucu dışarda mihraklarına yönlendirilmesi ile kurulmadık. Bu ülke için her zaman hizmet edeceğimize, kapitülasyonların karşısında duracağımıza; daima adaleti, eşitliği, huzuru, refahı savunacağımıza bir an bile tereddüttünüz olmasın” dedi.