Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Van’a geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, il ve ilçe teşkilat binalarının açılışını yapmak üzere Van’a geldi.

SİYASET 22.06.2021 20:54:11 0
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Van’a geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İnce’yi Van Ferit Melen Havalimanında Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu ve partililer karşıladı. Van programı kapsamında, İpekyolu, İkinisan ve Milli Egemenlik Caddesi güzergahında halkı selamlayan İnce, daha sonra Tuşba İlçe Başkanlığı Binasına geçerek buranın açılışını gerçekleştirdi.

“ÜRETİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATMAN LAZIM” 
Açılışta konuşan İnce, iktidara tarım politikaları üzerinden eleştirilerde bulundu. İnce: “Temmuz’dan 31 Aralık’a kadar çiğ süt fiyatı sabit 3-4 TL ama yem fiyatının ne olacağını kimse bilmiyor. Yem fiyatları uçuyor, hayvancılık yapan insanlar  perişan oldu. Gübre fiyatları yüzde 200 artmış, çiftçi gübre kullanamıyor. Böyle bir ortamda önümüzdeki sonbahardan itibaren büyük pahalılık gelecek. Planlama yapmak lazım, çiftçinin borçlarının faizini silmek lazım, mazota, gübreye destek olmanız lazım, ekim alanlarını genişletmeniz lazım, üretim seferberliği başlatmanız lazım” şeklinde konuştu. 
Yaptığı konuşmadan sonra Tuşba İlçe Başkanlığı Binasının açılışını yapan İnce, daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledi. Cadde üzerinde vatandaşlarla bir süre görüşen İnce,  Van programı çerçevesinde, Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan Van İl Başkanlığı Binasının açılışını da yaptı.


Haber: M. Selim KURT

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi