Küffara Karşı Birleşme Çağrısı

VATANSEVER GENÇLER DERNEĞİ'NDEN SÜRECE DAİR BASIN AÇIKLAMASI

SİYASET 26.03.2019 11:16:39 0
Küffara Karşı Birleşme Çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Küffara Karşı Birleşme Çağrısı

Son yıllarda bütün İslâm coğrafyasında meydana gelen ve insanlık onurunu al aşağı eden vahim hadiseler vukua gelmektedir. Bu hunharca saldırıların sistematik bir şekilde İslam'ı ve Müslümanları bitirmek amacı güttüğünü görmek için doktora yapmaya gerek yoktur. Gerek ülkemizde gerekse de tüm Müslüman ülkelerinde dini değerlerimize yapılan bu saldırılara daha fazla kayıtsız kalmayacağımızı ve bunun sadece bizimle sınırlı olmayacağının bilinmesini isteriz. Geldiği günden şimdiye kadar Kuran'da lanetli olarak adledilen siyonist İsrail'e vermiş olduğu desteklerle ve dünyaya meydan okuyan şuursuz bir tutum sergileyen baş şeytan ABD nin başkanı Donald Trump ın bu hamleleri uluslararası toplumlarda olduğu gibi ülkemizde de infiale sebep olmaktadır.

Bu nedenledir ki bütün İslâm coğrafyasında ülkemizde bir beklenti durumu hasıl olmuştur, ve biz diyoruz ki Elhamdülillah Müslümanım diyen bütün bileşenlerin derhal bir araya gelmesi bu zulme dur demesi gerekmektedir. Vatansever Gençler Derneği olarak bizler bu uğurda kanımızın son damlasına kadar mücadele edecek ve mükâfatını alemlerin rabbi olan Allah'tan bekleyeceğiz.

Gün İslam'ın son kalesi olan ülkemizin vazifesini yapma günüdür , gün tarihinde türlü destanların yazıldığı ve atalarının yüz yıllar sonra bile düşmana korku saldığı torunlarının sahneye çıkma günüdür , gün bizlerin eliyle küffarın bozguna uğrayıp yerle yeksan olma günüdür , gün sevgili Müslüman kardeşlerim alemlerin rabbi olan Allah'a senin sancağın için mücadele ettik bizi sırf bu amelimizin hürmetine affet deme günüdür. Gün ölürsem şehit kalırsam Allah'ın vaadini gördüğüm için şahit oldum deme günüdür. Bu şecaat ve hissiyat içerisinde siz kıymetli kardeşlerimi Bir olan Allah'ın selamı ile selamlıyor sizleri bu kutlu çağrıya duyarsız kalmamaya davet ediyoruz. 

YA ALLAH BİSMİLLAH