KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ..

UNUTMAYIN SEVMEDIGINIZ BIRINE SAYGI DA DUYAMAZSINIZ..

SİYASET 4.10.2019 16:44:58 0
KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ..
Tarih: 01.01.0001 00:00

KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞ..

 Değerli dostlar ilimizde 5 ilçenin ilce başkanları değiştirildi. Yapılan yeni atamayla farklı 5 hemşehrimiz bu görevlere getirtildi. Bundan önceki arkadaşların en büyük eksiği neydi biliyor musunuz? Partili olmamak mı? yeteneksiz olmak mı ? Hayır sade ve sadece halktan kopuk olmak onları o makamlara getirenleri görmezden gelmek. Toplumda ki hak hukuk olaylarını mefaatsiz sevmeyi yardımcı olmayı unutmuş olmak. Elbette ki  makamlar kimseye baki değildir ama makamda bulunduğu süre zarfında bir gün bu görevin biteceğini ve halkın arasına tekrar döneceklerini unutmamaları gerekirdi. Her bu görevlere gelen ,ben farklıyım benden öncekilerin düştüğü hatalara düşmeyeceğim demelerine rağmen bu slogan laftan öteye gitmiyor malesef. Şimdi yeni göreve gelen kardeşlerime acizane bir söylemim olacak. Lutfen makamınızın en uygun yerine her gün görüp okuyabileceğiniz bir şekilde...” BEN BU HALKA HIZMET ETMEK ICIN GÖREVLENDIRİLDİM, EFENDİ OLMAK IÇIN DEĞIL . GÖREVIM BITINCE YINE AYNI YUZLERE BAKABILECEK YÜZÜM OLSUN..” notunu yazın..

   Cumhurbaşkanımız ülke geneli köklü değişiklikler yapacağının sinyalini çok önceden vermişti. Bu değişim süreci hızlı bir şekilde devam edecek. Görevden alınanların en çok düştüğü hata onları bugünlere getiren Reise ve partilerine karşı söylemleri. Bu hiç bir ahlaka sığmayan davranışlara umarım hiç bir arkadaşımız düşmez. Düşenlerin akıbeti herkeslerin malumu. Siyasi kimliğiyle herkesin taktirini kazanmış olan Sn Hüseyin Çelik yeni oluşumda olmayacağının beyanatını yaptı.

    Dostlar; Ülkemiz çok zor dönemlerden geçiyor. İçeriden ve dışardan bir çok tehdit altındayız. Lâkin bu ülke bizim ve gidebileceğimiz başka bir yerimiz yok. Bir çok okuyucumuzun sesini sitemini duyar gibi oluyorum. Elektrik zamları, doğalgaz zamları,  hayat pahalılığı, işsizlik vb. Haklısınız hepinize katılıyorum fakat şunu sakın unutmayın bu bizim KÖPRÜDEN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞIMIZ.  Bu çıkışta sebat gösterip birlik beraberlik ve ülke menfaatlerini şahsi menfaatlerimizin önünde tutmayı başarabilirsek çocuklarımıza güçlü bir ülke bırakacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

   Yazımın sonunda yeni atanan ve devamında atanacak başkanlara bir sözüm olacak. Hiç biriniz alternatifsiz değilsiniz. Sadece bu halka hizmet etmek için mahşer günü hesabı en ağır olan yöneticilersiniz.  INSANLARI SEVIN ALLAH IÇIN SEVIN; AMA EN ÇOKTA KENDINIZ IÇIN SEVIN. SEVGI VE SAYGI BIRI BIRINI TAMAMLAYAN UNSURLARDIR. UNUTMAYIN SEVMEDIGINIZ BIRINE SAYGI DA DUYAMAZSINIZ..