Kayhan Türkmenoğlu, “Yapılanların takipçisi olacağız”

Daraltılmış İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında başta büyükşehir olmak üzere tüm belediyelerin takipçisi olacaklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, seçimlerin geride kaldığını ve art?

SİYASET 8.05.2019 14:21:36 0
Kayhan Türkmenoğlu, “Yapılanların takipçisi olacağız”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Daraltılmış İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında başta büyükşehir olmak üzere tüm belediyelerin takipçisi olacaklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, seçimlerin geride kaldığını ve artık mazeret değil icraat zamanı olduğunu söyledi. 

‘BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMETLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN VARDIR’
“AK Belediyeler ile Büyükşehir Belediye Başkanı arasında hiçbir sorun olmasını istemeyiz” diyen Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı, yapılacak hizmetlerin önünü açmak için vardır, önünü kapatmak için değil diye belirtti.

‘YAPILACAKLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’
Meclis üyelerinin bundan sonra yapılanların sıkı bir takipçisi olacağını ifade eden Türkmenoğlu, “Büyükşehir’deki 27 Belediye Meclis Üyemiz ile bundan sonra yapılanları sıkı bir şekilde takip edeceğiz. Şehrimize gelen kaynağın yapılan yatırımların takipçisi olacağız. Yapılan yararlı yatırımların yanında zararlı yatırımların da karşısında olacağız” şeklinde konuştu.

‘VERDİKLERİ TAAHHÜTLERİ YERİNE GETİRECEKLER’
Van genelinde 7 tane belediyede AK Partili başkanların görev yaptığını söyleyen Türkmenoğlu, “Bu 7 belediyemiz, inşallah sahada vermiş oldukları taahhütleri gerçekleştirecekler.  İlçelerimizde inşallah ‘Millet Bahçelerini yapacaklar, sanat ve kültür faaliyetlerine yoğunlaşacaklar. Sosyal durumu iyi olmayan fakir fukara için marketler açacağız. Çocuklarımız için özel sokaklar yapacağız. Bunlar bizim ‘Gönül Belediyeciliği’ adına yapacağımız projelerdir” diye ifade etti.

TASARRUF VE ŞEFFAFLIK
belediye olarak bundan sonra tasarruf ve şeffaflığa önem vereceklerini söyleyen Türkmenoğlu, “Genel Başkanımızın 11 maddelik bir manifestosu vardı.  Buraları halkla beraber yöneteceğiz. Mahalle meclislerini oluşturacağız.  Tasarrufa ve şeffaflığa önem vereceğiz. Değer üreten kentler oluşturacağız.  Yatay mimariyi esas alan projeler ve sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz. Kırsal kesimlerdeki kentsel dönüşümlere biz varız. Bununla ilgili arkadaşlarımız alt yapı çalışmalarını bugünden itibaren hazırlayacaklar” sözlerini sarf etti.

GELECEĞE YÖNELİK ÇALIŞMALAR
AK Parti olarak yapılacak çalışmaları geleceğe yönelik olacağını belirten Türkmenoğlu, “Amacımız halkımıza hizmeti ayağına götürmektir. Devlet adamlığın görevi gelecek nesille hizmet etmek, onları düşünmektir. Belediye başkanlarımız gelecek nesilleri düşünecek projeleri üretecekler. Ak Parti siyasetçisi de gelecek seçimleri düşünecek. Meclis üyelerimiz gerekli olan çalışmaları yapacak, karar organlarında güzel hizmetlere vesile olacağız. Teşkilatımız ise hedef 2023’e yönelik çalışacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılına yönelik teşkilatımız çalışmalarını hızlandıracak” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi