Kar ve tipiye rağmen arıza gideriyorlar

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri büyük zorlukları göze alarak, kar ve tipi dinlemeden bildirilen arızaları gidermek için yoğun gayret gösteriyor.

SİYASET 12.12.2018 13:27:47 0
Kar ve tipiye rağmen arıza gideriyorlar
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Kışın olumsuz şartlarında bile hizmetlerini aksatmayan VASKİ ekipleri, arazi araçlarının bile ulaşmakta güçlük çektiği ve zincir takmak zorunda kaldığı arazilere ulaşarak arızaları gidermeyi başarıyor.

   Erciş ilçesinin İmam Abdal Yaylasındaki arıza yerine ulaşmak için büyük çaba harcandı. Yoğun kardan dolayı yolu aşamayan ekiplerin imdadına iş makineleri ulaştı.

    Kepçeler de kardan dolayı ilerleyemeyince zincirler takıldı. Saatler süren uzun uğraşılardan sonra arıza yerine ulaşılabildi. Bazen yaya gidilen arazide arızaya ulaşmak için ekipler büyük mücadele veriyor.

   Erciş merkez ve TOKİ konutlarına su sağlayan isale hattında ki tıkanmayı gidermek için karlı yolları aşan ekipler 2 günlük bir çalışma yaparak kaptaj ve çeşmelere ulaşıp sıkıntı giderildi.

    VASKİ Kuzey Şube Müdürlüğü ekiplerinin verdiği mücadele ile tekrar suya kavuşan vatandaşlar, ekiplere verdikleri mücadele azminden dolayı teşekkür ettiler.