KAHROLSUN ISRAIL (MİŞ)

EY MÜSLÜMAN  ARTIK HOCAM SAKIZ ORUCU BOZAR MI?

SİYASET 31.01.2020 21:18:49 0
KAHROLSUN ISRAIL (MİŞ)
Tarih: 01.01.0001 00:00

KAHROLSUN ISRAIL (MİŞ)

   Çocukluğumdan itibaren bu ve buna benzer sloganları hep duyuyorum. Bazen camı avlusunda,  bazen şehrin merkezinde, bazen tv kanallarında bazen gazete manşetlerinde. Yıllardır geçmişte dedelerimizin boğazı yırtınıncaya kadar artıkları kin ve nefret naralarını şimdi biz sonrasında da muhtemelen torunlarımız atacak. Ama anlamlandıramadığım bir terslik var bunca yıldır bağırıyoruz bayraklarını temsili maketlerini yakıyoruz velakin kahrolan bir şey olmadığı gibi dahada güçlenip acımasız oldu bunlar.

   Buradan çıkarılması gereken dersler var sanırım. Hz. Musa ve Firavun arasındaki Nil nehrinin yönünün değiştirilmesinde Allah ‘ın iradesini kimden yana kullandığı aslında çok ta önemlidir. Alemlerin rabbi Müslümanlar tembel miskin olsunlar demedi. Ama  dünyanın en büyük zenginlik kaynakları biz Müslümanların yaşadığı bölgede olmasına rağmen hiç bir zaman Yahudilerin Hristiyanların ve diğer dinlere mensup olanların kölesi olmaktan kurtulamadık. Dünyanın herhangi bir noktasında müslümanlara zulmeden gayri müslimlere tepkimizi göstermek için ya klavye kahramanlığı yapıp  klavyelere sarılırız ,veya onların ürettikleri ürünleri boykot etme çağrıları yaparız Her ne hikmetse boykot listesinin sayfaları her gecen gün dahada artmaktadır. Çünkü biz Müslümanların ürettiği bir tornavida dahi yok. Onların ürününü kullanmadığımız da yerine koyabileceğimiz Made in İSLAM markalı hiç bir ürünümüz yok. Hatta boykota davette kullandığımız pc ve telefonlarda onların ürünü.

   Hasbel kader  yerli bir araba üretme projesi başlatan Türkiye nin bu sevincini adamlar 50 yıl önce uzaya araç göndererek yaşamışlar. Islam ülkeleri herhangi bir gayrı müslim  ülkeyle anlaşmazlığa düştüklerinde hemen onların bey abisi devreye girer höst der bizimkilere. Alırım aklını kardeşimden uzak dur. Müslümanların böyle bir abi kardeş dayanışması var mı.  Bizim abimiz kim ? Ağabeyliğe soyunan Türkiye Cumhuriyetine ilk çelmeyi kardeşleri konumunda olanlar attılar. Sen hiç bir şey üretmeyeceksin donunun lastiğine kadar o insanlara bağımlı olacaksın, daha sonra kalkıp bunlar islamın ilk kıblesi kudüs e nasıl girerler diyeceksin. Ama karşısında durabilecek hiç bir gücün yok. Allah hesap sorsun diye kendi miskinliginin basiretsizliginin faturasını kesecek yer arayacaksın .  

   Şimdi şapkamızı önümüze koyup düşünelim. Bunlar yarın kabeye postallarıyla girecek olurlarsa bunlara kim dur diyecek. Hangi islam ülkesi bunlara karşı direnecek gücü kendinde bulacak. Bir avuç diye küçümsediğimiz hatta hızımızı alamayıp tükürüğümüzle boğarız dediğimiz İsrail’e kim dur kırarım bacaklarını diyebiliyor. Yada sana yaptırım uygularım ürettiğin uçakların bırak motorunu  DİKİZ AYNASI ‘nı vermem diyebiliyor. Diyemeyiz çünkü ürettiğimiz hiç bir şey yok. Aslında var adam satma, arkadan vurma, ihanet, hırsızlık, sahtekarlık... Gerek islam ülkelerinde gerekse bizde ümit vadeden bir nesilde gelmiyor. Bizdeki yeni nesil lise   ve ya üniversite mezunu ama hiç bir şey üretme azmi yok. Devlete kapağı atayım yan gelip yatayım. Yada devleti ve milleti soyup kısa yoldan zengin olma hesapları yapan çeteler. Internet üzerinden kurdukları sitelerle telefon siparişi veren kardeşine hıyar yada patlıcan gönderip bunla gururlanan bir nesil. Ya da ülkesindeki teknoloji ve bilimsel çalışmaları sabote etmek.

    Evet dostlar uyanın uyanalım biz Müslüman lardan  her yönü ile 100 yıl önde olan bir güç canı her istediğinde senin mahremiyetlerine  ulaşabilecek müdahale edebilecek hatta elde edebilecektir. KAHROLSUN demekle kahrolmuyorlar. Sadece bizler her geçen gün dahada zelil bir duruma düşüyoruz. EY MÜSLÜMAN  ARTIK HOCAM SAKIZ ORUCU BOZAR MI? GAFLETINDEN ÇIK. HOCA EFENDI SENDE MÜSLÜMAN MISKIN DEĞIL ÇALIŞALIM, ÜRETELİM DE BIZAHMET...!!!